Kommer en AI til å ta jobben din, er passive kandidater bortkastet tid og hvor lang tid bør det egentlig ta å finne den rette kandidaten til en stilling? Dette er typen spørsmål vi tar for oss i Rekrutech – podcasten om rekruttering, arbeidsliv og teknologi.

Ekspert på datadrevet kandidatsøk, Ragnhild Nordvik fra Frantz AS, snakker med spennende gjester rekrutteringsbransjen om både utfordringer og fordeler ved å ta i bruk ny teknologi i rekrutteringsprosessen. Sammen skal de prøve å komme fram til hvordan morgendagens bransje vil se ut. 

I første sending inviterte vi oss selv på besøk til en av landets fremste hodejegere, Bendik Blindheim i ISCO Group, for å ta for oss noen påstander sammen med han.

Om du heler vil høre praten på øret mens du gjør andre ting, kan du spille av lydfilene som vi har delt inn etter de ulike påstandene vi tok for oss i første sending. 

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Episode 4

Episode 5

Episode 6

Sesong 2

Episode 1

Episode 2

Vil du vite mer om hvordan du kan benytte deg av vår teknologi for å gjøre søket etter riktig kandidat enklere, raskere og mer presist? Ta kontakt med oss i dag.

Rekrutech – en podcast om rekruttering og teknologi