Ta datadrevne medievalg i stedet for å la magefølelsen styre

Er du på jakt etter en ny ansatt? Tenk litt på begrepet Datadrevet medievalg mens du nyter helgen. 

I gamle dager satte vi inn en annonse i avisa og håpet på at søkere skulle komme med postmannen. I dag er det mange som gjør akkurat det samme. Det eneste som har endret seg er at avisene ikke er trykte, postmannen kommer stadig sjeldnere og kanalene er så uendelig mange flere. 

Skal jeg velge Facebook eller LinkedIn? Aftenposten eller Dagbladet? Det er mulig du er veldig god på å gjette hvilket medievalg som er det beste for stillingsannonsen du skal ha ut, men vi kan gi deg en bedre løsning: Datadrevet medievalg. 

Datafangst målgruppen Sykepleiere per 17. mars 2023

La Frantz’ teknologi sørge for at du når ut til de beste kandidatene

Du treffer ikke bare de som aktivt søker en jobb. Du treffer også de attraktive passive kandidatene som kanskje ikke trodde de ville ha en ny jobb før de så stillingsannonsen din i en datadrevet kampanje fra Frantz. 

Så kanskje det er en god grunn til at du skal begynne å ta datadrevne medievalg med hjelp av Frantz Tech?

Data tar i motsetning til magefølelse og gamle vaner aldri feil.

Norges råeste mediekjøpsplattform for rekruttering

Frantz er Norges råeste mediekjøpsplattform for deg som skal rekruttere. Vi har utviklet en HR-teknologi som sikrer at du når ut til relevante kandidater for stillingen din i større grad enn ved bruk av tradisjonell utlysning.

En mediekjøpsplattform er en tjeneste hvor du kan kjøpe annonser i flere ulike medier og kanaler på ett sted. Dette gjør profilering av stillinger enklere for deg som skal rekruttere. Vi setter opp forslag til medieplan for deg basert på stilling og bransje. Alt du trenger er å ha en stillingstekst, så hjelper vi deg med resten. 

Les mer….

Er du klar for å gjøre rekrutteringen din datadrevet?

Fyll ut skjemaet under så avtaler vi tidspunkt for en gjennomgang. 

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss:

RAGNHILD GEIRSDATTER NORDVIK
chief operating officer

E: ragnhild@frantz.no
T: +47 976 63 032

Ta datadrevne medievalg i stedet for å la magefølelsen styre