DATADREVET PREMIUMKAMPANJE

Vi gir deg muligheten til å ta datadrevne valg om hvor stillingen din skal profileres, og hvilket annonsebudsjett som skal brukes. I tillegg kickstarter vi kampanjen din med eksponering mot våre unike datapunkter med potensielle kandidater som allerede har vist interesse for lignende stillinger, slik at du får en sterk fordel fra starten.

Datadrevet budsjettforslag

Basert på innsiktsdata fra lignende stillinger gir vår teknologi deg et datadrevet budsjettforslag.

Dette gjør at du slipper å sette annonsebudsjett basert på synsing og magefølelse. Du får et datadrevet budsjettforslag basert på hva som har gitt best effekt for lignende stillinger.

Datadrevet medievalg

Innsiktsdata gir svar på hvilken sammensetning av medier og kanaler som tidligere har gitt best effekt for stillingen du skal rekruttere til.

Dette gir deg muligheten til å ta beslutninger om hvilke medier og kanaler stillingen din skal profileres i, basert på fakta, ikke synsing og magefølelse.

Eksponering mot våre unike datapunkter

Teknologien vår samler kontinuerlig inn datapunkter på potensielle kandidater som har vist interesse for en lignende stilling som den du skal rekruttere til.

Med en datadrevet premiumkampanje vil stillingen din bli eksponert for våre unike datapunkter. Dette sikrer at stillingen din når ut til potensielle kandidater som allerede fra starten aktivt har vist interesse for lignende stillinger.

Innsikt

Teknologien vår samler inn innsiktsdata om hva potensielle kandidater gjør på landingssiden der stillingsteksten er. Dette gir deg som kunde innsikt i hvor mye relevant trafikk stillingen genererer, og hvor mange som har vist interesse for stillingen din.

Datadrevet optimalisering

Innsiktsdata for stillingen din analyseres og benchmarkes mot tilsvarende kampanjer rettet mot samme målgruppe. Resultatene brukes til å optimalisere kampanjen din for å sikre mest mulig effekt fra profileringen av stillingen din.

Leadgenerator

Lead-generatorens formål er å senke terskelen for å søke ved at den lar kandidater vise interesse for en jobb uten å søke med en gang. Dette gir potensielle kandidater kontroll over prosessen, noe som kan øke sannsynligheten for at de blir aktuelle kandidater. Du som rekrutterer kan enkelt følge opp leads og se hvor interessentene kommer fra.

BESTILL PREMIUMKAMPANJE

Bestill datadrevet profilering av stillingen din ved å fylle inn feltene nedenfor. 
En rådgiver vil kontakte deg når den datadrevne medieplanen er klar.

Adresse og annen info

Moloveien 8, 8003, Bodø
T: 75 50 49 00
E: Post@frantz.no