Frantz er en norskutviklet teknologi for målrettet stillingsmarkedsføring. Teknologien sørger for at du som kandidat får presentert annonser som er relevante for deg. Ved å akseptere sporing fra oss, øker du sannsynligheten for at du mottar informasjon som er relevant for deg - og indirekte fjerner du støy i din netthverdag. Formålet med våre målinger er å gi våre kunder relevant informasjon om relevans og effekt av annonseringen.
Godta alle informasjonskapsler eller endre innstillinger?
Utfordringene verden står overfor krever ny innsikt, innovative løsninger og lokal forankring. Nord universitet er et ungt universitet med sterk regional tilknytning og et globalt perspektiv. Vi leverer fremtidsrettede studietilbud og relevant forskning med fokus på blå og grønn vekst, innovasjon og entreprenørskap, og velferd, helse og oppvekst. Nord universitet har 11.000 studenter og 1.300 ansatte fordelt på ni studiesteder.
Fakultet for sykepleie og helsevitenskap (FSH) utdanner kompetente og fremtidsrettede sykepleiere og spesialister innen helse, omsorg og praksisnær forskning. Vi skal bidra til å løse framtidige utfordringer innen helse og velferd. Fakultetet tilbyr tverrfaglig doktorgrad (ph.d) i studier av profesjonspraksis.
Fakultet for sykepleie og helsevitenskap har 2400 studenter og 200 ansatte. Det faglige miljøet er organisert i faggruppene Sykepleie, Farmasi og Vernepleie og psykisk helse.
For mer informasjon, se fakultetets nettsider: Nord.no/FSH
Ved Nord universitet, Fakultet for sykepleie og helsevitenskap, studiested Namsos er det ledig en fast 100 % stilling som førsteamanuensis/førstelektor i farmasi for snarlig tiltredelse. Dersom det ikke melder seg kvalifiserte søkere som ønsker 100 % stilling, kan det i dialog med søkerne bli aktuelt å dele opp stillingen i flere mindre stillinger.
Stillingen er tilknyttet bachelorutdanningen i farmasi med kontorsted ved studiested Namsos. Det er residensplikt i stillingen og den som ansettes må ha bosted som muliggjør daglig tilstedeværelse på kontorstedet.
Den som ansettes forventes å bidra med undervisning og utvikling av studieprogrammet Bachelor i farmasi, samt andre studieprogram ved fakultetet dersom behov. Stillingen er knyttet til farmasøytiske fagområder og innebærer undervisnings-, forsknings- og utviklingsarbeid innen eksempelvis legemiddelproduksjon. Stillingsinnehaveren vil ha ansvar for utvikling og gjennomføring av farmasøytiske emner i det nye studieprogrammet i farmasi. Dette omfatter for eksempel magistrell og steril produksjon av legemidler, med vekt på blant annet kvalitetssikringssystemer. Avhengig av stillingsinnehavers kompetanse og interesse, kan det også være aktuelt å bidra inn i valgemner som vektlegger innovasjon og innebærer samarbeid med arbeidslivet og relevante emner i andre studieprogram i fakultetet. For kandidater i hel stilling med førstekompetanse vil forskningstid inngå i stillingen.
Ansatte i faggruppen farmasi inngår i den tverrfaglige forskningsgruppa “Legemidler og legemiddelhåndtering”. Det forventes at den som ansettes deltar aktivt i forskningssamarbeid både nasjonalt og internasjonalt. Det er flere andre aktive forskningsgrupper ved fakultetet.
Dersom det på grunn av manglende søkertilfang, eller av andre grunner ikke lar seg gjøre å ansette i stilling som førsteamanuensis/førstelektor, kan det bli aktuelt å ansette i stilling som universitetslektor.
Det forventes at den som ansettes som universitetslektor, kvalifiserer seg til førstestilling etter avtale med dekan.
Fagmiljøet ved Nord universitet er fordelt på flere studiesteder, så samarbeid mellom vitenskapelig ansatte ved fakultetet uansett geografisk plassering er viktig. Stillingen kan også innebære arbeidsoppgaver ved Nord universitets øvrige studiesteder.
Ansettelse som førsteamanuensis/førstelektor
Ansettelse som universitetslektor
Felles for alle
Stillingen lønnes etter Statens regulativ, kode 1011 for førsteamanuensis, kode 1198 for førstelektor og kode 1009 for universitetslektor. Lønn etter avtale. Fra lønnen går lovfestet innskudd i Statens pensjonskasse.
Den som ansettes, må rette seg etter de lover, avtaler og instrukser som til enhver tid gjelder for stillingen. Det tas forbehold om endring i ansvars- og arbeidsområde som følge av fremtidig organisasjonsutvikling og omorganisering ved Nord universitet.
Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Nord universitet oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV`en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke. Universitetet praktiserer moderat kjønnskvotering i samsvar med lokal tilpasningsavtale for Hovedavtalen i Staten.
Opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller hull i CV kan bli brukt til anonymiserte registreringsformål.
Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:
Søkere vil bli vurdert av en sakkyndig bedømmelseskomité i henhold til innsendt materiale.
Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju og evt. prøveforelesning.
Søknadsfrist: 07.02.2021
Den elektroniske søknaden skal inneholde:
All dokumentasjon som det skal tas hensyn til, lastes opp som vedlegg til søknaden.
Fullstendig elektronisk dokumentasjon må sendes inn innen søknadsfristen.
Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.