SEARCH & REKRUTTERINGSTJENESTER · OSLO

Salgssjef - Ettermarked

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email

Vi leter etter deg som vil lede, utvikle og støtte oss gjennom å skape trivsel, øke kompetansen vår og høyne kundefokuset. Vil du være med å løfte dormakaba?

Som Salgssjef for ettermarked vil du ha det totale og overordnede ansvaret for et team med selgere for ettermarked (service og innstallasjon), samt salgssupport for produktordre. Som rådgivende part vil du jobbe tett med Head of Services for å sikre god budsjettoppfølging og analyser. Du skal lede salgsteamet for å oppnå salgs- og profittmål som er satt. dormakaba har store ambisjoner for årene som kommer og ettermarked som tjenesteområde har et stort potensial.

Arbeidsoppgaver:
Stillingen har 8 direkterapporterende, hvorav fem er ettermarkeds selgere innen service og installasjon, og tre er salgssupport for produktordre.
Hovedoppgaven din blir derfor å lede disse for å oppnå salgs- og profittmål, samt øke det kommersielle fokuset til avdelingen.
Du vil utarbeide budsjetter, samt følge disse opp mot hver enkelt selger. Stillingen rapportere til Head of Services Norge.
Utover dette vil du:
– Utvikle egen og avdelingens kundeportefølje.
– Sikre tett og godt samarbeid på tvers av avdelinger i dormakaba.

Du vil utvikle salgsstrategier for avdelingene, samt planer for kompetanseutvikling og sørge for at det er etablert effektive og tydelige prosesser som følges
for god effektivitet, både for selgere og salgssupport.
Noe reisevirksomhet må påregnes da vi er representert i Oslo, Bergen, Sandnes og Trondheim.

Hvem er du:
For å lykkes i denne rollen tror vi du er en tydelig leder, med dokumenterte gode resultater fra lignende bransjer. Du bør ha god forståelse for budsjetter, resultatledelse og kunne bygge gode rapporter, basert på analyser. Vi leter etter deg som tar initiativ og har gjennomføringskraft til å løfte oss og bygge sterke team. Dette klarer du gjennom å være engasjert og en sterk relasjonsbygger. Du bør være glad i å legge planer, samt skape struktur for teamet.

Vi tror du:
– har god erfaring fra salg- og salgsledelse, gjerne fra lignende bransjer
– har høyere utdannelse fra ledelse, salg eller tekniske retninger
– kommuniserer godt både på norsk og engelsk

Høres dette spennende ut?
Da gleder vi oss til å høre fra deg.

Har du spørsmål eller ønsker avklaringer ta kontakt med Thomas Enstad, vår rådgiver hos Hudson Nordic, for en uformell samtale. Du treffer han på 92 63 54 39 eller te@hudsonnordic.com.

Grunnet GDPR har vi kun mulighet til å motta søknader elektronisk gjennom vårt søknadssystem. Søknader sendt via epost vil ikke bli slettet og dermed ikke vurdert.

Om arbeidsgiveren

Dormakaba er en av de ledende aktørene i det globale markedet for adgangskontroll og sikkerhetsløsninger. Med over 16.000 ansatte er de tilstede for deres kunder i mer enn 130 land. Verdiene skal sitte i ryggraden; vi er nysgjerrige, modige og opptatt av mennesker, forventer alltid det beste av våre medarbeidere og setter kunden i fokus til enhver tid. For ansatte i Dormakaba er det en del av kulturen som har skapt suksess gjennom mange år. Tillit er hva som binder medarbeiderne i dormakaba sammen og sørger for at de er blant de ledende aktørene i bransjen.

Or, know someone who would be a perfect fit? 
Let them know!

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email
Dormakaba – Salgssjef ettermarked – Hudson Nordic