SEARCH & REKRUTTERINGSTJENESTER · OSLO

Marketing Specialist Scandinavia

Er du en kreativ og nysgjerrig markedsfører med høy estetisk sans? En som ikke er redd for å ta i et tak? Som vil trives i en sentral markedsføringsrolle hos verdens største kabelprodusent?

Marketing Specialist Scandinavia 

Til denne nye stillingen søker vi for Prysmian deg som evner å løfte og sikre alt innhold underlagt Prysmian Group Norway og Scandinavia. Du vil sørge for at innholdet ikke bare er korrekt, riktig og fengende, men også i tråd med kundenes faktiske behov og ønsker. Du vil ha et stort ansvar med gjenspeiling av deres brand i hele organisasjonen, gjennom både tekster og bilder, eventer og produkter, stands og messer. Du vil bygge gode og verdifulle relasjoner med Prysmians nøkkelkunder, relasjoner som vil gi deg kunnskap og innsikt til å lykkes med treffende markedsføring og branding. Du vil også benytte eksisterende data for analyse og forståelse av kundenes digitale reise, og bruke denne kompetansen til videre utvikling av riktig markedsføring for å bygge videre på gode kundeforhold. Ditt hovedfokus vil være kunder og eventer i Norge, men i tett samarbeid med marketingfunksjon i Sverige, vil du også ha en viktig stemme i det Skandinaviske markedet.

For å klare denne utfordringen, mener vi du bør inneha visse skills:

 • Kreativitet – kunne se nye muligheter og nye ideer for kontinuerlig forbedring av eksisterende materiell
 • Nysgjerrighet – evne til å utforske kundenes virkelige oppfattelse av brandet, gjennom din kreativitet og nysgjerrighet  tilegner du raskt innsyn i kundenes behov, ønsker og formål, som gjør at du evner å skape treffende materiell
 • Teamplayer – å bygge relasjoner og skape samarbeid både internt og eksternt er helt naturlig for deg, og noe du finner både viktig og essensielt for å lykkes i en slik rolle. 
 • Ansvarsbevisst – å ta ansvar for alle oppgaver som skal gjøres slik at selskapet oppnår ønskede resultater er viktig deg. Du finner små oppgaver like viktig som store oppgaver. 
 • Estetisk – det er viktig for deg at det du leverer fra deg er av høy estetisk kvalitet, det er helt naturlig for deg å ta initiativ til å forbedre produkter og elementer som ikke innehar de estetiske krav.

Denne stillingen er en viktig rolle for Prysmian, en nøkkelrolle i deres videre utvikling. Derfor mener vi at du også har hatt en viss livserfaring, og med deg i ryggsekken har du mest sannsynlig:

 • en gjennomført bachelor (eventuelt en master) som er relevant for denne rollen, kanskje innen markedsføring, kreativ design, interaksjonsdesign, digital kommunikasjon eller annet.
 • sentrale markedsføringsroller hvor du har jobbet både med utforming og kvalitetssikring av bedriftens markedsføringsmateriell, hvor brand har vært et naturlig utgangspunkt for alt du har gjort.
 • event og messeerfaring – hvor du kan vise til både kreativitet og gode gjennomførte arrangementer. Du har helt sikkert hatt en sentral rolle i både planlegging og gjennomføring, og du har med deg mange gode erfaringer om både hva som skal til for å lykkes og ikke.
 • SoMe – i en eller annen form har du vært delaktig og kanskje ansvarlig for bedriftens SoMe markedsføring. Du har god erfaring og kunnskap om hvordan benytte SoMe og har kanskje også vært meget treffsikker i disse kanalene.
 • data drevet markedsføring – du har i din tidligere erfaring støttet deg på tilgjengelige data om kundens adferd som grunnlag for utarbeidelse av videre markedsstrategier, både kortsiktige og langsiktige.
 • tekstutarbeidelse – kanskje du liker å skrive artikler, blogg og/eller innlegg på sosiale medier, noveller eller annet – du har gjennom livet skrevet mye i en eller annen form, og du har en genuin tiltrekning til ord og dets påvirkning i alle type skriftlige materiale.

Kjenner du deg igjen i mye av denne beskrivelsen, og tenker du at dette har du lyst til å gjøre mer av? Da håper vi du responderer på denne utlysningen. Vi vurderer alle søknader fortløpende – så ikke nøl med å sende inn din CV. 

Vi vil gjerne bli bedre kjent med deg og fortelle deg mer om de mulighetene Prysmian har å by på, om deres konkurransedyktige betingelser, utviklingsmuligheter og det å være en del av verdens største kabelprodusent, om deres fabrikk i Drammen og din fremtidige kontorplass her og muligheten for hjemmekontor, om de engasjerte og kompetente kollegaene du her vil møte. 

Spørsmål om stillingen? Ta kontakt med Kristin Halvorsen (+47 976 62 533) eller Thomas Enstad (+47 926 35 439) i Hudson Nordic.

CONTACT
Kristin Halvorsen
Senior Consultant – Search & Rekrutteringstjenester

Prysmian Group – Marketing Specialist Scandinavia – Hudson Nordic