Spennende rådgiverstilling som kombinerer kommunikasjon og politikk

Senior kommunikasjonsrådgiver politikkformidling

Om oss

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 96 000 medlemmer. Fagorganisasjonen er partipolitisk uavhengig og frittstående. Vi er 160 glade, kreative og innovative kolleger med god breddekompetanse, som sammen gjør oss til et sterkt faglig miljø. Vi er tilstede for medlemmene over hele landet, og har 16 avdelingskontorer i tillegg til hovedkontoret i Oslo.

I NITO er vi lidenskapelig opptatt av at våre medlemmer får best mulig lønns- og arbeidsvilkår og faglig utvikling gjennom hele arbeidskarrieren. Videre at ingeniører og teknologer er synlige og har en tydelig stemme i samfunnet. Fornøyde medlemmer er det beste vi vet og derfor blir vi motivert og begeistret av å strekke oss litt lenger.

Offensiv og rutinert kommunikasjonsrådgiver

Vi er på jakt etter en offensiv og rutinert kommunikasjonsrådgiver med spesielt ansvar for politikkformidling i NITOs egne kanaler og eksterne kanaler. Som senior kommunikasjonsrådgiver, vil du få muligheten til å jobbe med saker innenfor mange spennende områder, alt fra politikk til strategiarbeid.

Aktuelle kandidater kan vise til en erfaring som kombinerer kommunikasjon og politikkformidling. Kjernekompetansen som vi jakter på, er evnen til å formidle NITOs politikk på en måte som fenger enten det er i nyhetene, på sosiale medier eller nito.no. Du liker å skrive, både korte nettsaker, pressemeldinger, innlegg og kronikker. Du forstår organisasjonslivet og har kunnskap om hvordan mediene opererer. Det er også en fordel om du har et opparbeidet nettverk innen politikk og samfunnsliv. 

Du har politisk teft, “en god penn” og nyhetsblikket. Du har erfaring med strategisk kommunikasjonsarbeid og har noe erfaring med å være rådgiver. Gode samarbeidsevner, tålmodighet, innsatsvilje og initiativ er viktige egenskaper for å lykkes i jobben. Du har genuin interesse for mennesker, takler tidspress og kan håndtere flere oppgaver samtidig. 

Hos oss vil du jobbe sammen med dyktige kolleger i et sosialt mangfoldig miljø. Vi kan love deg en hverdag med varierte kommunikasjonsoppgaver i tett relasjon med sterke kompetansemiljøer, NITOs politiske ledelse og sekretariat.

Du vil være en del av en kommunikasjonsavdeling med bred kompetanse. Du vil også jobbe tett med vår samfunnspolitiske avdeling som har hovedansvaret for NITOs samfunnsengasjement og politiske arbeid. Stillingen rapporterer til kommunikasjonsdirektør.

Høres dette ut som noe for deg? Registrer din søknad via lenken og last opp CV. Vi ønsker at du kun har CV som vedlegg i første omgang, andre vedlegg vil eventuelt bli etterspurt senere. 

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser.

Ved spørsmål om stillingen

Ta kontakt med oss:
Rekrutteringsrådgiver Gro Møllerstad, Møllerstad rekruttering as, tlf. 915 59 752
Kommunikasjonsdirektør i NITO, Jan Johnsrud, tlf. 415 22 399 

Søknadsfrist

27. februar 2022

Arbeidsgiver

Kommune

Oslo

Omfang

Heltid

Varighet

Fast

Arbeidssted

Støperigata 1

TESTBONANZA