Vil du være med på laget?

Kokk

Om stillingen

Viken senter gir tilbud innen forebygging og behandling av psykisk helse. Ved Viken senter jobber vi for å styrke menneskers mulighet til å mestre livets utfordringer. Her får du en vakker arbeidsplass med en unik atmosfære, og gode muligheter for å utvikle deg selv. 

Du får bidra til daglig drift av kjøkkenet sammen med kjøkkenteamet, og er viktig i arbeidet med å tilby høy kvalitet og gode matopplevelser. Slik bidrar du til at den enkelte kjenner seg sett og møtt.

Hvem vi leter etter

Du er fagarbeider kokk. Erfaring som kokk kan kompensere for fagbrev. Du er opptatt av sammenhengene mellom kosthold og helse. Det er ønskelig at du har særlig kompetanse og interesse for spesialkost.

Det er viktig for oss at du

  • er imøtekommende og raus
  • har gode samarbeidsevner
  • er initiativrik 

Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr deg

  • spennende utfordringer
  • gode kollegaer
  • gode ordninger i høytider og ferier

Les mer om Viken senter og tilbudet hos oss her

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til HR- og administrasjonsleder Gro Eggenheim på tlf 952 12 478 eller kjøkkenleder Siri Rostadmo Sjømæling på tlf 77 18 99 00. Søknad, CV og minst 2 referanser sendes elektronisk fra “søk på jobben” på denne siden. 

 

Om Viken senter

Viken senter ligger i naturskjønne omgivelser i Bardu kommune i Indre Troms, med nærhet til byene Tromsø og Narvik, og med rike muligheter for rekreasjon og friluftsliv. Viken senter er en landsdekkende diakonal stiftelse som fremmer psykisk helse og livskvalitet gjennom en helhetlig tilnærming.

Viken senter gir tilbud innen forebygging og behandling, Klinikkenheten er en spesialisthelsetjeneste innen psykisk helsevern med avtale med Helse Nord RHF. Innen forebygging har vi lavterskeltilbud med utgangspunkt i relasjons- og kommunikasjonskompetanse. Vi driver faglig formidling og kompetansehevende kursvirksomhet.

Drift og eiendom ivaretar områdene bygg og eiendom, teknisk drift, renhold og kjøkkentjenester. Enheten har åtte medarbeiere.

Vi har et engasjert og kompetent personale bestående av totalt 60 medarbeidere.

Søknadsfrist

6. august 2021

Arbeidsgiver

Kommune

Bardu

Omfang

Heltid

Varighet

Fast

Arbeidssted

Viken senter

Kokk – Viken senter – Jobbnorge ID 208597