Frantz er en norskutviklet teknologi for målrettet stillingsmarkedsføring. Teknologien sørger for at du som kandidat får presentert annonser som er relevante for deg. Ved å akseptere sporing fra oss, øker du sannsynligheten for at du mottar informasjon som er relevant for deg - og indirekte fjerner du støy i din netthverdag. Formålet med våre målinger er å gi våre kunder relevant informasjon om relevans og effekt av annonseringen.
Godta alle informasjonskapsler eller endre innstillinger?
Egna har som mål å sette en ny standard for handel og opplevelser som påvirker fremtiden positivt og bringer folk sammen. Sammen med arkitektfirmaet Rintala & Eggertson Bodø utvikler vi et senter hvor det er godt å være- som er organisk, inkluderende og annerledes.
Hos oss vil du finne varer som er laget av bærekraftige materialer, er resirkulert, oppusset, redesignet, og klar for ombruk. Sammen med lokale produsenter ønsker vi også å gjøre det enklere å handle kortreiste varer, sånn skaper vi arbeidsplasser og muligheter for lokale gründere til å tilby sine produkter og tjenester til flere.
Ved å reparere fremfor å kaste, kjøpe mer brukt og handle lokalt, gjør vi noe godt for miljøet, som igjen bidrar til et mer levekraftig samfunn for alle.
Egna kafé
Egna skal ikke bare være et sted der man kan gjøre en god handel, det er også et samlingsted der man kan møte nye og gamle venner over en kopp kaffe eller noe godt å spise, og dele opplevelser som utvikler oss og bringer oss nærmere sammen.
I senteret åpner vi Egna Kafé – et nytt konsept med et kafékjøkken som skal driftes etter bærekraftige prinsipper. Det betyr blant annet at vi foretrekker bruk av lokale råvarer i vår meny, vi yter respekt for råvarer og folk, og vi jobber aktivt for å redusere matsvinn.
Som kjøkkenleder vil du ta del i operativ drift og ha overordnet ansvar for matleveranser og utvikling av Egna kafés sesongbaserte og bærekraftige meny- og matkonsept, samt lede og følge opp kjøkkenets personell.
Sentrale arbeidsoppgaver:
Vi søker deg som…
Som kjøkkenmedarbeider vil du ta del i operativ drift med ansvar for å sikre gode matleveranser og bidra i utviklingen av Egna kafés sesongbaserte og bærekraftige meny- og matkonsept.
Sentrale arbeidsoppgaver:
Vi søker deg som…
Ta kontakt med Carina Rist, Prosjektleder for Egna:
Les mer om oss på www.egna.no