Moloen People AS – Din partner for effektiv og treffsikker rekruttering

I dagens arbeidsmarked er det avgjørende å finne de rette kandidatene på en effektiv måte. Hos Moloen People AS hjelper vi bedrifter med å  kartlegge behov, utforme skreddersydde rekrutteringsprosesser og tiltrekke de beste kandidatene. Vi kombinerer vår innsikt i markedet med forståelsen for din bedrifts kultur for å sikre at hver rekruttering treffer både faglig og personlig.

Forståelse for bedriftens behov

En god rekrutteringsprosess starter med å forstå bedriftens behov og mål. Vårt samarbeid med Løvold AS er et godt eksempel på dette. Som daglig leder Stig-Endre Elvevoll sier:

“Det var både nyttig og bevisstgjørende å jobbe med identifisering av kompetansebehovet i forkant av utformingen av jobbannonsen. Vi vet godt hva vi jobber med og hvordan vi ønsker utviklingen, mens Moloen People vet hvilke ord som treffer, og hvilke profiler som finnes. Det ble en veldig god match!”

Effektive annonser som skiller seg ut

I et arbeidsmarked der bedrifter konkurrerer om oppmerksomheten til de beste talentene, handler det om å skille seg ut. Vi bruker en fortellende og uformell stil i våre stillingsannonser, som vekker interesse hos relevante kandidater. Denne tilnærmingen førte til stor suksess for Løvold AS:

“Først ble jeg litt overrasket over at stillingsannonsen var så jordnær og fortellende i stilen, men jo mer vi jobbet med den, desto mer forsto jeg at dette kom til å treffe godt – og det gjorde det! Vi fikk hele 80 søkere på tvers av de tre stillingene Moloen People hjalp oss med!”

Stig-Endre Elvevoll, daglig leder i Løvold AS

Det å få så mange søkere, og samtidig kvalitetssikre at kandidatene har rett kompetanse, krever grundig arbeid med utforming av annonser som appellerer til riktige profiler. Vår erfaring viser at denne tilnærmingen ikke bare øker antallet søkere, men også sørger for at vi når ut til kandidater som kanskje ikke hadde vurdert å søke på en mer tradisjonell stillingsannonse. Dette gjør at bedrifter som Løvold AS får flere kvalifiserte kandidater å velge mellom, og at rekrutteringsprosessen blir mer effektiv og målrettet.

Oppfølging gjennom hele prosessen

En god rekrutteringsprosess handler også om god  kommunikasjon og tett oppfølging, noe vi legger stor vekt på hos Moloen People AS. Vi sørger for at både bedriften og kandidatene føler seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

“Moloen People var utrolig flinke til å følge opp underveis i prosessen, både med tanke på hyppighet i dialogen og innhold. Jeg visste til enhver tid status, og fikk ta stilling til de viktige spørsmålene til riktig tid!”

Stig-Endre Elvevoll, daglig leder i Løvold AS

Eva Kristoffersen, daglig leder i Egil Kristoffersen &  Sønner AS, understreker også hvor viktig oppfølgingen er for dem:

“Det beste skussmålet fra meg var når en av de som ikke ble ansatt, kom til meg og skrøt av prosessen og hvordan han ble ivaretatt gjennom hele løpet.”

Rekruttering som skaper verdier lokalt

Rekruttering gjennom Moloen People AS kan ha positive ringvirkninger for lokalsamfunnene. For Egil Kristoffersen & Sønner AS har dette resultert i flere nye ansatte som har flyttet til regionen med sine familier. Også her er Eva Kristoffersen klar:

Når vi skulle rekruttere ny økonomisjef, var det helt naturlig å kontakte Moloen People igjen. Også denne gangen ble det full klaff der vi får ny ansatt som flytter oppover, og Bø-samfunnet får to nye innbyggere med ektemannen som blir med på flyttelasset.

Ønsker du å samarbeide med en rekrutteringspartner som forstår din bedrifts behov, og som sikrer en smidig og profesjonell prosess?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale – vi står klare til å hjelpe deg med å finne dine neste stjernemedarbeidere.

Moloen People – Din partner for effektiv og treffsikker rekruttering