Vi søker teknikere!

Fremtidsrettet smoltproduksjon på den grønne øya i nord

På vakre Sørøya i Finnmark bygger Cermaq et innovativt anlegg for postsmoltproduksjon.

Her vil folk og fisk være i sentrum for å gi laksen en trygg start på livet, og vi søker nå etter fire teknikere som med engasjement og erfaring kan bidra til dette.

Hva kan vi tilby?

  • En unik mulighet til å være med å bygge opp et moderne anlegg og bli del av et internasjonalt selskap som satser i Nord!
  • Vi har konkurransedyktige betingelser, bonusordning og gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Vi er opptatt av trivsel på arbeidsplassen og gode utviklingsmuligheter.
  • Hos oss blir du del av et sterkt fagmiljø samtidig som du får ta del i de mange mulighetene som Sørøya byr på.

Hvem ser vi etter?

  • Vi skal sette sammen et allsidig team, og du må ha teknisk bakgrunn enten som industrimekaniker, automatiker, elektriker, rørlegger, maskinist eller annen mekanisk erfaring.
  • Du må være nysgjerrig, trives med utfordringer og motiveres av resultater. Vi ser helst at du har et fagbrev og/eller høyere utdanning, men verdsetter også lang erfaring.
  • Du må beherske norsk som arbeidsspråk, muntlig og skriftlig.
  • I tillegg må du like å jobbe i team og du må ha et ønske om å bosette deg på den grønne øya i nord!

Lurer du på om dette kan være noe for deg?

Meld din interesse og få stillingen tilsendt stillingen på e-post før søknadsfrist, eller bli kontaktet av oss.

Arbeidssted: Breivikbotn
Søknadsfrist: 25. oktober 2024

Kontakt
Ivar Solberg – Teknisk leder
ivar.solberg@cermaq.no

Cermaq bygger postsmoltanlegg på Sørøya
Les mer på:  Smoltanlegg på Sørøya

Sjømat for en sunn fremtid 

Cermaq Norway er en av Norges største produsenter av klimavennlig mat. Vi har mer enn 600 dedikerte og høyt kvalifiserte medarbeidere som bidrar til verdiskaping i små og store lokalsamfunn langs kysten av Nord-Norge. Sammen er vi et høykompetent team som leverer førsteklasses oppdrettslaks til mennesker over hele verden. 

 

Å produsere mer mat i havet er en del av løsningen på store globale bærekraftsutfordringer. Vi er stolte av å levere klimavennlig mat, og av å være en del av fremtidens matforsyning.

 

I Cermaq Norway blir du del av et meningsfylt og mangfoldig arbeidsmiljø med et sterkt engasjement for bærekraftig matproduksjon. Hos oss får du mulighet til å lære og utvikle deg i et selskap med stort fokus på innovasjon og utvikling av fremtidens løsninger.  

 

Vår kultur er preget av engasjement og nysgjerrighet, og vi drives av å oppnå resultater. Vi bryr oss om fisken vår, om hverandre, om naturen og om samfunnet rundt oss. 

Cermaq Norway er en del av Cermaq Group, som er en av verdens største oppdrettere av laks, med virksomhet i Canada, Chile og Norge.

Cermaq Norway – Teknikere – Sørøya