Form din egen hverdag, påvirk lokalsamfunnet, og jobb med dyktige kolleger.
Vi søker:

Leder avdeling Fauske

SpareBank 1 Regnskapshuset AS er landsdelens største aktør i regnskapsbransjen, og som del av SpareBank 1 alliansen en av de tre største i Norge. Bedre enn noen andre skal vi forstå og gjøre det som er viktig for folk og næringsliv i Nord-Norge.

Vi er organisert i fire forretningsenheter; Teknologi & innovasjon, Forretningsstøtte, Consulting og Regnskap & lønn.
Nå ser vi etter en engasjert leder på Fauske til vår avdeling innen regnskap og lønn. I avdelingen er vi pr i dag 9 medarbeidere, men har klare vekstambisjoner. 

Arbeidsområde

  • God støtte og oppfølging av medarbeiderne i avdelingen
  • Videreutvikle avdelingen som en attraktiv arbeidsplass
  • Skape gode kundeopplevelser
  • Bidra til lønnsom og bærekraftig vekst for SpareBank 1 Nord-Norge, folk og bedrifter i Nord-Norge

Vi ser etter deg som

  • Liker å se kunder og kollegaer lykkes
  • Har gode kommunikasjonsevner, liker å bygge relasjoner og har evnen til å skape tillit 
  • Er forretningsorientert og endringsvillig
  • Har minimum bachelorgrad innen økonomi og/eller ledelse. Lang relevant erfaring kan kompensere for utdanningskrav
  • Har relevant ledererfaring, gjerne fra regnskapsbyrå, revisjon eller annen rådgivningsvirksomhet

Vi tilbyr

Som leder for avdeling Fauske vil du i stor grad kunne forme egen arbeidshverdag med spennende og varierte oppgaver. Gjennom god ledelse av rådgivning til landsdelens bedrifter, vil du påvirke utviklingen av lokalsamfunn og bidra til å skape en enda mer attraktiv landsdel. Du vil få et stort lag av gode kolleger og får mange gode sparringspartnere i konsernet.

Som en del av SpareBank 1 Nord-Norge har vi gode pensjons-, forsikrings- og lånebetingelser. Har du spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med nåværende leder Iren Nyseth Tverå, tlf. 992 94 419.

SpareBank 1 Regnskapshuset AS er landsdelens største aktør i regnskapsbransjen, og som del av SpareBank 1 alliansen en av de tre største i Norge. Vi er organisert i fire forretningsenheter; Teknologi & innovasjon, Forretningsstøtte, Consulting og Regnskap & lønn. Vi ser nå etter en erfaren og engasjert leder til forretningsenheten Regnskap & lønn.

Regnskap & lønn består av 15 dyktige ledere og 270 medarbeidere. Vi ser etter en leder med god bransjekunnskap, som sammen med lederne for avdelingene skal sikre gode kundeleveranser av høy kvalitet.

Søknadsfrist:
19.06.2024
 
Arbeidssted:

Fauske

Kontaktperson:
Iren Nyseth Tverå
Leder

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS er en av de tre største aktørene i regnskapsbransjen i Norge. SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge eies med 85 % av SpareBank 1 Nord-Norge og 15 % av SpareBank 1 HelgelandSelskapet har 310 ansatte og kontorer på 17 steder i Nord-Norge. Regnskapshuset leverer regnskapstjenester og rådgiving innenfor teknologi, bærekraft og spesialrådgivning til næringslivet i Nord-Norge.

Medarbeidere med engasjement og kompetanse er avgjørende for vår suksess. Hos oss blir du en del av en organisasjon i vekst preget av et høyt kompetansenivå og utvikling. Vi verdsetter selvstendighet i arbeidet og tilrettelegger for faglig utvikling. 

Leder avdeling Fauske – SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS