Vi søker Leder Business Controlling DigIT i REMA 1000 Norge

Vil du være en strategisk sparringspartner innen økonomisk styring av REMA 1000 sin digitaliseringsreise?

DigIT er teknologiavdelingen til REMA 1000 som drifter og utvikler forretningskritiske og kundevendte IT-løsninger som bidrar til effektivitet i verdikjeden fra jord-til-bord, gode og effektive handleopplevelser og med det skaper fornøyde kunder, franchisetakere og brukere.

Økonomiavdelingen i REMA 1000 støtter de operative fagfunksjonene på alle områder innen økonomi og virksomhetsstyring. Vi er sparringspartnere for fagfunksjonene, samtidig som vi jobber sammen på tvers av organisasjonen og gjennom hele verdikjeden i REMA 1000 Norge.

Nå skal vi ansette Leder Business Controlling DigIT. Du vil være en sentral sparringspartner for Direktør for DigIT i REMA 1000 og hans lederteam, – et spennende og fremoverlent teknologimiljø. Du vil ha hovedansvaret for økonomistyringen i DigIT, samt bidra til å forsterke samarbeidet med andre avdelinger og bistå i forbedringsarbeid. I tillegg vil du bli en viktig del REMA 1000 sitt økonomiteam, som en del av lederteamet i Business Controlling og Performance.  

Om deg:

Vi ser etter deg som fortrinnsvis har en master innen økonomi, finans, strategi eller tilsvarende. Du har minst 5 års erfaring fra økonomi, controlling, analyse og/eller virksomhetsstyring, gjerne fra et teknologimiljø eller som konsulent med god kjennskap til IT. Du liker å jobbe strategisk og analytisk, men samtidig operasjonelt og i dybden der det er behov. Som person er du positiv og offensiv, liker å ha det gøy på jobb sammen med kollegaer og motiveres av å jobbe tett på DigIT og REMA 1000 sin omfattende digitaliseringsreise.   

Hvorfor velge oss?

I REMA 1000 skal vi ha det morsomt og lønnsomt. Og i den rekkefølgen! I denne rollen får du både stort og selvstendig ansvar, samtidig som du vil ha et sterkt fagmiljø med dyktige støttespillere rundt deg. Du vil få en sentral økonomirolle i selskapet og totalansvar for økonomien til en viktig avdeling, og vil jobbe tett med ledergruppen i DigIT – i selve kjernen av REMA 1000 sitt teknologimiljø. Hos oss vil du treffe dyktige mennesker, som tenker positivt og offensivt og bli del av en stor, verdibasert virksomhet. REMA 1000 har i en årrekke blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser i Great Place to Work® sin årlige kåring.

I REMA 1000 tror vi at mangfold av mennesker, ideer og perspektiver gjør oss bedre, og oppmuntrer deg til å søke, uavhengig av hvem du er. Ta kontakt med vår rekrutteringspartner GreatPeople for en prat, om du har det vi er på jakt etter og tror vi blir en god match!

Anne-Sophie Tvegård
Senior Associate
ast@greatpeople.no
+47 988 76 850

Espen Steinsrud
Managing Partner
es@greatpeople.no
+47 924 15 227

Om REMA 1000
REMA 1000 er lavpriskjeden hvor det er sluttsummen på kassalappen som teller. Hver dag jobber vi for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer til laveste pris, av høy kvalitet, produsert og solgt på en ansvarlig måte. REMA 1000 er en av Norges sterkeste merkevarer. Med over 675 butikker, 5 distribunaler, 11 regionskontorer og en rekke egne industribedrifter sysselsetter vi over 15.000 mennesker i Norge.

Vi gjør rekruttering enklere. Vi hjelper ledere realisere strategier ved å gjøre rekruttering enklere.

Bedre rekruttering gjennom GreatPeople
GreatPeople er eksperter på rekruttering av de fremste spesialister og ledere. GreatPeople kombinerer ekspertise med innovative løsninger og ny teknologi for å komme i dialog med de aller beste raskere. Vi skreddersyr løsninger for etablerte konsern, startups og selskaper i sterk vekst, enten du søker den ene eksperten på teamet eller ønsker å ansette et helt team.

Dersom disse stillingene ikke passer for deg og du er interessert i andre stillinger, kontakt oss HER
Leder Business Controller Digit – Rema 1000 – Greatpeople