SEARCH & REKRUTTERINGSTJENESTER · OSLO

Finance Manager - Simplifai

Er du vår nye Finance Manager?

Simplifai: Muligheten 🚀

Simplifai sparer bedrifter for tid og penger, samtidig som de forbedrer kundeservice gjennom SaaS-baserte og brukervennlige AI-behandling av e-poster og dokumenter. Våre globale kunder innen finans, forsikring, telecom, detaljhandel og offentlig sektor setter stor pris på å jobbe med våre «digitale ansatte» og menneskelig støtteteam i Norge, Europa og India.

Som et SaaS-basert AI-løsningsselskap, tilbyr vi markedsledende ende-til-ende-automatisering for å øke hastigheten på behandling av kundekommunikasjon, krav, forespørsler og bestillinger.

«Nøkkelen til å styrke kundetilfredsheten vår og hjelpe oss med å redusere driftskostnadene, er å oppnå en jevnere og mer effektiv håndtering av saker» – Rolf Valle, CTO av Knif Trygghet Forsikring AS.

For å støtte vår raske vekst, søker vi etter en Finance Manager som skal samle inn, gjennomgå, og vurdere nøkkeltall – for deretter å gi ledelsen månedlige rapporter om selskapets utvikling. Du vil jobbe tett med vår administrerende direktør, lederteam, leverandører av finansielle tjenester og andre nøkkelinteressenter. Her vil du utfordre forutsetninger og analysere resultater i den hensikt å sikre solid økonomisk styring.

Simplifai er grunnlagt i Norge, og har i dag kontorer i Nederland, Ukraina, Danmark og India. Ut fra dette ståstedet bringer vi med oss ulike synspunkter, erfaringer og et sterkt ønske om å bygge Simplifai og ta selskapet inn i neste generasjons AI/SaaS-suksess. Vårt erfarne lederteam viser forpliktelse med tanke på åpen kommunikasjon, tillit, fleksibilitet og støtte for teammedlemmene våre når de leverer den beste opplevelsen til våre kunder og vekst for bedriften.

Nøkkelinformasjon om selskapet
Støttet av investorer som Armada Credit Partners og Montin
Er for tiden ~ 130 ansatte
Historisk vekst på 2-3x per år, med en ambisjon om fortsatt vekst i samme takt

Dette vil du jobbe med 🏡💻
I denne rollen vil du jobbe med både Simplifai sin ledergruppe og interessenter – med fokus på å samle inn, analysere og ikke minst utfordre med tanke på relevante nøkkeltall/resultater. Gjennom denne prosessen vil du utvikle månedlige ledelsesrapporter, legge til rette for årlig eller kvartalsvis budsjettering, og påvirke prognoseprosesser. Finance Manager vil gi dyptgående finansiell innsikt, samt anbefalinger for prosessforbedring.

I tillegg til dette vil du administrere selskapets kontantstrømmer, egen budsjettering og ulike oppgaver som støtter administrerende direktør.

Dette må du ha 💪
Relevant erfaring som Finance Manager eller Financial Controller
Evne til å analysere økonomiske data (operative og strategiske), konsolidere og presentere den økonomiske innsikten til ledelsen
Du er samarbeidsvillig, fleksibel og i stand til å følge opp ulike prosjekter parallelt
Du har sterke Excel-kunnskaper, og god kjennskap til andre Microsoft-programmer
God forretningsforståelse

Dette er fint å ha ➕➕➕
Erfaring med forretningsøkonomi eller fra annen relevant rolle i et SaaS-basert selskap
Erfaring fra transaksjonsrådgivning eller konsulentvirksomhet
Erfaring innen Power BI
Erfaring fra arbeid i et internasjonalt miljø
Erfaring fra ScaleUp-selskap
Ytterligere språkkunnskaper innen de nordiske språkene er et stort pluss

What’s in it for you?💰
Du får ta del i å bygge neste Big Deal i Skandinavia!
Samarbeide med et globalt team som er forpliktet til å forbedre kundeopplevelser
Fleksible arbeidsforhold – vi er mennesker, og det er du også
Mulighet for å forme betydningen og innholdet – da stillingen er nyopprettet
På sikt vokse inn i en CFO-rolle
Konkurransedyktig kompensasjonspakke

Hvis du har spørsmål angående denne rekrutteringen, ta kontakt med Rolv Brudal, Senior Manager, på rb@hudsonnordic.com / +47 47 35 13 93

CONTACT
Rolv Brudal
Senior Manager – Search & Rekrutteringstjenester

Finance Manager – Simplifai – Hudson Nordic