GAMVIK KOMMUNE

Kommunedirektør i Gamvik kommune

Du finner oss på toppen av Norge – et varmt, trygt og inkluderende samfunn, i omgivelser som tar pusten fra deg. Her finner du utallige fiskevann og flere av Norges beste fiskeelver.

Om du vil utforske så kommer naturopplevelsene som perler på en snor! Ski- eller snøscootertur under nordlyset om vinteren, fot- eller båttur under midnattssola om sommeren – her er det lyst hele natta 6 måneder i året.

Vi søker deg som virkelig ønsker å lede våre ansatte.  

Hvis dette kan være deg ønsker vi gjerne høre fra deg!

Vår administrative toppleder må like folk! Du må glede deg over å jobbe med – og lede – mennesker, hver dag, og snakke åpent og ordentlig med de du har ansvaret for. Det gjelder også i møte med alle innbyggerne i kommunen. De ser på deg som den øverste administrative ansvarspersonen for alle tjenestene i kommunen – fra barnehage og skole for barna, til hvordan de blir møtt på kommunens tekniske avdeling når de skal bygge hus eller garasje, til hvordan deres eldre blir tatt vare på i omsorgssituasjonen. Vi søker deg som virkelig ønsker å lede våre ansatte i denne hverdagen.

Du har relevant utdanning og ledererfaring. Du er målrettet, og har evne til å samle organisasjonen om felles mål og utfordringer. Du ønsker å være synlig, og delta i utadrettet virksomhet. Vi er en inkluderende kommune som ønsker en kommunedirektør som har interesse for kommunens innbyggere og aktiviteter.

Du er på ditt aller beste når du skaper nye løsninger på våre utfordringer, i samspill med dine medarbeidere på alle nivå i organisasjonen. Du er virkelig god med penger, bruker der det gir verdi og er gnien der dem ikke får verdi for innbyggerne, naturligvis innenfor de budsjetter og rammer som finnes.

Det er en fordel om du har kjennskap til kommunal virksomhet, og samspillet mellom administrasjon og det politiske system. Du evner å videreutvikle felles mål og har god forståelse for trepartssamarbeidet i arbeidslivet.

Våre folkevalgte er engasjerte og ivrige samfunnsbyggere. Du må like å jobbe med dem, selv om det til tider kan være krevende. Du skal fremlegge gode saksutredninger, med konsekvenser og alternativer, og du skal gjennomføre de politiske beslutningene.

Gode ledere kommer i mange støpninger, og vi vil vektlegge personlig egnethet.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rådgiver Rune Frøyslie, telefon 402 82150, eller ordfører Alf Normann Hansen på telefon 918 61855. Henvendelser til rådgiver behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: 29. august 2022

Annet

Vi gjør oppmerksom på at det vil bli utarbeidet en offentlig søkerliste etter søknadsfristens utløp. Søkere som ønsker at søknaden blir behandlet konfidensielt, bes opplyse om dette og grunngi det særskilt i søknaden. I henhold til offentlighetslovens§ 25, 2. ledd, kan opplysninger om søker bli offentliggjort selv om søker har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Lurer du på om dette kan være noe for deg?

Ta kontakt med vår rådgiver Rune Frøyslie eller ordfører Alf Normann Hansen

RUNE FRØYSLIE
Rådgiver
mob. 402 82 150

ALF NORMANN HANSEN
Ordfører
mob. 918 61 855

Om Gamvik

Gamvik kommune har ca 1050 innbyggere. Kommunen ligger på 71° nord, helt inntil den arktiske klimasone. Det gir smak av arktisk magi. Mehamn er kommunesenteret i Gamvik, som har egen flyplass med fire daglige flyavganger og er havn for Hurtigruten. Stedet har et godt utbygd servicetilbud som er lett tilgjengelig og et aktivt miljø, med et stort utvalg av lag og foreninger innenfor idrett og kultur for barn og voksne. Vi bor i et trygt og inkluderende samfunn hvor naturen rår og gir opplevelser som aldri vil glemmes. Er du litt eventyrlysten og med rett bakgrunn, har vi en spennende stilling for deg. Gamvik kommune omfattes av tiltaksområdet i Nord-Troms og Finnmark med nedskrivning av studielån og skattefordeler.

Mer informasjon om Gamvik kommune finner du her.

Kommunedirektør – Gamvik kommune