Vi søker

Leder strategisk rådgivning

Ålesund - Bergen - Trondheim

Converto

Converto er det største uavhengige rådgiverselskapet langs kysten mellom Bergen og Trondheim. Selskapet er godt etablert i Ålesund og Bergen, og i ferd med å åpne kontor i Trondheim. Converto leverer tjenester innenfor finansiell og strategisk rådgivning samt forvaltning og jobber hovedsakelig tett på ledelse, styre og eiere i både større og mindre selskaper.

Leder strategisk rådgivning

Vi er i vekst, og for å styrke vår posisjon ytterligere, skal vi ansette leder for strategisk rådgivning som vil ha ansvar for forretningsområdet på tvers av våre lokasjoner. Stillingen vil rapportere til Managing partner i Converto AS.

Vi tilbyr en spennende stilling med konkurransedyktige betingelser. Du blir en del av et sterkt kompetansemiljø, med utfordrende arbeidsoppgaver og spennende prosjekt gjennom vår kundeportefølje som vi er stolt av. Du vil jobbe sammen med kolleger med lang erfaring fra industri og finans, samt regionens beste analyseteam. Det er gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Som leder for dette forretningsområdet vil du ha overordnet ansvar for at vi genererer oppdrag på tvers av alle våre kontorer. Du har ansvar for omsetningsvekst og at vi dermed tar en sterkere posisjon i markedet vi opererer i, samtidig som du utvikler forretningsområdet med hensyn til fag og metodikk. 

Du er forretningsorientert og initiativrik, med evne til å skape tillit og bygge relasjoner. Du er analytisk, strukturert, og evner å balansere mellom strategisk tilnærming og gjennomføring. Det er viktig at du ser helheten i prosjektene vi leverer og har evne til å skape samhandling på tvers av prosjekter og fagkompetansen under forretningsområdet.    

Høres dette spennende ut?
Ta kontakt med Managing Partner Jan Petter Hagen (900 10 617) eller
Erlend Låstad (414 44 344) for mer informasjon.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Wenche Kjerstad (telefon 907 20 545) eller Erlend Lastad (telefon 414 44 344) i Converto som bistår oss i denne rekrutteringsprosessen.

Søknadsfrist: 30. november 2023

Leder strategisk rådgivning – Converto