SEARCH & RECRUITINGSERVICES · OSLO

VP Operations Solar Norge

Solar er et børsnotert sourcing- og serviceselskap innen installasjon og industri. I tillegg til å tilby de beste produktene til kundene våre, jobber vi også med å skape en mer bæredyktig bransje, hvor vi tar en aktiv rolle i den grønne utviklingen. Hos oss skal alle ha like muligheter, uavhengig av kulturell bakgrunn, etnisitet, funksjonsevne, kjønn eller seksuell orientering. Ulikhet og mangfold gjør oss i stand til å utvikle løsninger og tjenester som samfunnet trenger. Derfor må vi ha mennesker på laget som gjenspeiler samfunnet rundt oss.

Vi ønsker å bidra til å gi kundene våre en mer effektiv og lønnsom hverdag. Ved hjelp av digitale løsninger, en god webshop samt logistikk og services, jobber vi sammen for å gjøre arbeidsdagen lettere.

Hos Solar blir du en del av en internasjonal virksomhet med 3.500 ambisiøse kollegaer i ryggen, som hver dag jobber for å gjøre en forskjell for kundene våre, bransjen og samfunnet. I Solar er vi internasjonale og jobber på tvers av de fem Solar-landene. Mange av våre medarbeidere deler derfor sin kompetanse på tvers av landegrensene og har engelsk som forretningsspråk.

Solar Norge AS er landsdekkende med 17 lokasjoner, ca. 370 medarbeidere og hovedkontor i nærheten av Gardermoen. Våre verdier Glow, SmartFun og Courage underbygger filosofien ´Stronger Together´ i samspillet mellom ansatte, kunder og samarbeidspartnere. www.solarnorge.no.

Har du erfaring med å lede medarbeidere og tenke helhetlig innenfor området Supply Chain? Er distribusjon, transport og drift av sentrallager noe du brenner for? Trives du med presis og kontinuerlig utvikling innenfor material planning? Hvis svaret er ja, kan du være vår nye VP Operations. Logistikk er kjernevirksomheten i forretningen vår, og vi ser stadig etter nye måter å utvikle oss i takt med tiden. Vi er i front i bransjen når det gjelder å håndtere komplekse kundebehov, i logistikk som for øvrig i bedriften.

Du vil få ansvar for en organisasjon bestående av over 90 medarbeidere inkludert våre logistikkmedarbeidere på sentrallageret. Du vil ha fire direkterapporterende: Central Warehouse Manager, Head of Customer Service, Transport Manager og Maintenance Manager.

Vice President Operations skal sikre kontinuerlig utvikling av produksjon og forcasting av varelager. Du vil jobbe med leverandører for å utøve og levere på mål innen kvalitet, effektivitet og service. Din oppgave som leder blir å være proaktiv og delta aktivt i strategiske prosesser og prosjekter samt aktivt bidra til et tett samarbeid både internt i Solar og med eksterne samarbeidspartnere.

Du er av typen som trives med ledelse og forretningsutvikling. Du er en pådriver med tanke på å planlegge, utvikle og gjennomføre aktiviteter både internt og eksternt.

Du lykkes gjennom din gode kommunikasjon og gjennomføringsevne. Du er robust, motiverende og drives av å skape resultater i tett samarbeid med kolleger, som utgjør en forskjell. Fornøyde kunder er alltid et mål!

Du har minimum 10 års variert erfaring innen logistikk og Supply Chain. I tillegg er det ønskelig at du har høyere utdanning innenfor fagområdet (ønsket om høyere utdanning kan fravikes ved lang relevant erfaring). I rollen som VP Operations vil du ha utstrakt kontakt med nøkkelpersoner i hele Solar-konsernet, og være en del av et internasjonalt community. Det er derfor viktig at du har gode skriftlige og muntlige engelskferdigheter.

Teamet er plassert på vårt hovedkontor på Gardemoen, og du rapporterer i matrisen til SVP Operations i Danmark med stiplet linje til SVP og Managing Director for Solar Norge. Du vil være en viktig del av ledergruppen i Solar Norge, samt i Solar Group Operations ledergruppe. Vi kan tilby deg spennende utfordringer, store påvirkningsmuligheter og et godt og faglig sterkt arbeidsmiljø. Konkurransedyktige betingelser. 

Som ansatt i Solar vil du være med på å forme fremtiden for et av Nord-Europas største Sourcing- og Servicesselskap innen el-, vvs- og ventilasjonsprodukter. Konsernet er børsnotert, med hovedkontor i Danmark og ca. 3 500 ansatte i datterselskaper i Norge, Danmark, Sverige, Nederland og Polen. Vi venter ikke til i morgen, men skaper utvikling ved å selge og levere løsninger som hjelper våre kunder med å bli mer lønnsomme. Vi  er overbevist om at vi sammen er ‘Stronger Together’!

Er du en alltid-beredt-uansett-type og synes dette høres spennende ut? Send din søknad i dag! Søknadsfrist 9. februar 2023. Aktuelle søkere blir fortløpende vurdert og innkalt til intervju.

For ytterligere spørsmål om stillingen ta kontakt med Senior Manager i Hudson; Rolv Brudal på + 47 473 51 393 eller rb@hudsonnordic.com 

CONTACT
Rolv Brudal
Senior Manager – Search & Rekrutteringstjenester

VP Operations Solar Norge – Hudson Nordic