Daglig leder
Lister Nyskaping

Sted: Flekkefjord          Frist: 03.11.2024

Om stillingen

Om
stillingen

Vil du være med å forme fremtiden for næringslivet i Listerregionen?

Lister Nyskaping søker en framtidsrettet og relasjonssterk daglig leder som ønsker å ta en aktiv rolle i å utvikle regionens næringsliv. Lister Nyskaping er et regionalt næringsutviklingsselskap som jobber for å fremme bærekraftig verdiskaping og innovasjon for gründere, bedrifter og lokalsamfunn.

Som ny leder vil du få muligheten til å lede et dyktig og engasjert team som sammen jobber for vekst og utvikling i hele regionen. I denne rollen vil din evne til å bygge og pleie relasjoner være avgjørende. Du vil samarbeide tett med aktører i både offentlig og privat sektor, samt med kunder og partnere i næringslivet. Å skape sterke bånd og tillit på tvers av disse områdene vil være en nøkkel til suksess i å videreutvikle Listerregionen som et innovativt og fremtidsrettet næringsområde.

Du vil være ansvarlig for å utvikle og gjennomføre strategier som setter Lister på kartet som en attraktiv region for næringsutvikling. Samtidig vil du sørge for at selskapets økonomi er solid og at prosjekter følges opp med god styring og klare mål.

Vi ser etter en leder som har:

  • En naturlig evne til å bygge relasjoner og nettverk med eksterne samarbeidspartnere.
  • Erfaring fra ledelse, næringsutvikling eller innovasjonsprosjekter, og som er komfortabel med å jobbe strategisk, men også operativt når det kreves.
  • En fremtidsrettet tankegang som ser nye muligheter for vekst og utvikling.
  • God økonomisk forståelse og erfaring med økonomistyring og prosjektledelse.
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig, som gjør deg i stand til å engasjere og inspirere de rundt deg.

Vi tilbyr deg:

  • En lederstilling hvor du får stor frihet til å forme din egen rolle og påvirke utviklingen i hele regionen.
  • Et miljø hvor relasjonsbygging står i sentrum, og hvor samarbeid og dialog med næringslivet, offentlige aktører og lokalsamfunn er avgjørende.
  • Muligheten til å jobbe med spennende prosjekter innen innovasjon, kompetanseutvikling og bærekraftig næringsvekst.
  • Konkurransedyktige betingelser og fleksible arbeidsforhold.
  • En arbeidsplass i hjertet av vakre Listerregionen, med kontor i Flekkefjord.

Er du klar til å ta steget inn i en rolle hvor du kan gjøre en forskjell for fremtidens næringsliv i Lister? Ta kontakt med Visindi ved Dag Vevatne, 916 56 111 eller Lars Nesse, 900 17 812. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase dersom ønskelig. Søknad og CV sendes snarest og senest innen 3. november2024.

Om virksomheten

Lister Nyskaping jobber for en region med fremtidsrettede lokalsamfunn. Vi er din regionale partner på grønn omstilling, innovasjon og utvikling. Gjennom effektive prosesser bidrar vi med kompetanse, finansiering og nettverksbygging. Våre tjenester er bedriftsrådgivning, hjelp til utvikling av forretningsidéer, markedsplanlegging, nettverksbygging, kurs, internasjonalisering, bærekraft, digitalisering og andre utviklingsrelaterte oppgaver.

Vi tilbyr kompetanse, nettverk, attraktive møteplasser og samhandlingsarenaer for bedrifter i Lister. Vi kobler bedriftene opp mot relevante fag-, forsknings-, utviklings- og investeringsmiljøer, samt offentlig virkemiddelapparat. Vi er ofte involvert i regionale nærings- og samfunnsprosjekter.

Lars-N-1024x683

Lars Nesse
Seniorrådgiver analyse og research
lars.nesse@visindi.no
+47 900 17 812

Daglig leder Lister Nyskaping – VISINDI