Er du vår nye prosessleder/ forretningsutvikler?

ProtoMore er et innovasjonsselskap med beliggenhet på Molde Campus. Vi jobber med en bred portefølje av bedrifter og gründere både regionalt og nasjonalt. Vi har de siste årene bygget opp vårt eget innovasjonssenter med innovasjonslab/makerspace og coworking space. Våre kunder har her tilgang til VR-utstyr, 3d-printing, laserkutting mm. Med utgangspunkt i blandt annet Lean business og Design Thinking har vi utviklet våre egne metoder for å fasilitere gode innovasjonsprosesser. Disse bygges rundt pilarene Bærekraft, Digitalisering og Forretningsmodeller. Basert på det samme metodeverket har vi bygget opp vår akselerator KickStart og vekstprogram ScaleUP, som vi tilbyr til gründere og SMBer med innovative forretningsidéer. ProtoMore jobber målrettet med å utvikle møteplasser for gründere og næringsliv. Bedriftsklyngen NCE iKuben er samlokalisert med ProtoMore.

Har du lyst til å bli en del av teamet vårt? Bli vår nye prosessleder/forretningsutvikler!

ProtoMore ser nå etter en initiativrik prosessleder som brenner for å hjelpe innovative SMB- og gründerbedrifter med utvikling og vekst.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Bidra til å fremme innovasjons- og omstillingsprosesser i bedrifter
  • Forberede og lede workshops gjennom å analysere og forstå behovet til bedriften for så å hente inn og bruke relevant kompetanse og metoder for å gi ønsket resultat
  • Utvikle ProtoMores metodikk og verktøykasse
  • Kontinuerlig bygge relevant nettverk

Ønskede kvalifikasjoner

  • Relevant høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå 
  • Kompetanse innen bærekraftige forretningsmodeller, digitalisering, innovasjon, forretningsutvikling o.l.
  • Erfaring fra prosess- eller prosjektledelse

Vi søker deg som trives med å bygge relasjoner, er nysgjerrig og liker å formidle. Videre ønsker vi at du er løsningsorientert, initiativrik og strukturert.

ProtoMore kan tilby en stilling i et faglig sterkt og innovativt miljø. Som ansatt hos oss vil du ha store utviklingsmuligheter, både faglig og personlig. Du vil også få opparbeidet deg et stort og relevant profesjonelt nettverk.

Bli med oss og skap morgendagens næringsliv!

Arbeidsgiver: ProtoMore
Stillingstittel: Prosessleder/forretningsutvikler
Arbeidssted: Molde
Søknadsfrist: 15.03.2021

Har du spørsmål?

Marius Halvorsen

Management Consultant
Yapril AS

+47 922 95 786
marius.halvorsen@yapril.no
Møt meg på LinkedIn

Finn Amundsen

Daglig leder
ProtoMore

+47 982 45 441
fa@protomore.no
Møt meg på LinkedIn

ProtoMore

ProtoMore Kunnskapspark AS er et innovasjonsselskap med beliggenhet på Molde Campus. Vi jobber med en bred portefølje av bedrifter og gründere både regionalt og nasjonalt. Vi har de siste årene bygget opp vårt eget innovasjonssenter med innovasjonslab/makerspace og coworking space. Våre kunder har her tilgang til VR-utstyr, 3d-printing, laserkutting mm. Med utgangspunkt i Lean business og Design Thinking har vi utviklet våre egne metoder for å fasilitere gode innovasjonsprosesser. Disse bygges rundt pilarene Bærekraft, Digitalisering og Forretningsmodeller. Basert på det samme metodeverket har vi bygget opp vår akselerator KickStart og vekstprogram ScaleUP, som vi tilbyr til gründere og SMBer med innovative forretningsidéer. ProtoMore jobber målrettet med å utvikle møteplasser for gründere og næringsliv. Bedriftsklyngen NCE iKuben er samlokalisert med ProtoMore.

Yapril – Protomore – Prosessleder/forretningsutvikler