Er du resultatorientert og trigges av å jobbe med salg som skaper trygghet for folk?

Stillingstittel:
Forsikrings- og kredittrådgiver
Arbeidsgiver:
TT Forsikring og Finans
Arbeidssted:
Flere avdelinger
Ansettelsesnivå:
Heltid 100 %
Stillingstype:
Fast stilling
Søknadsfrist:
Snarest

Kontaktperson
Terje Danielsen 
Daglig leder, Group CEO

Har du et sterkt konkurranseinstinkt samtidig som at du genuint bryr deg om andre mennesker? Trigges du av muligheten til å være med på et nytt, spennende og givende eventyr, der du vil ha sterk innflytelse på hvordan reisen blir til? Da er dette stillingen for deg.

Vi i TT Finans og Forsikring leverer tjenester innen lån, finans og forsikring og har salgssentre i Oslo, Kristiansand, Bergen, Ålesund Trondheim, Levanger, Mosjøen, Narvik og Tromsø. Vi har en solid historie bak oss og store ambisjoner om vekst for fremtiden, derfor søker vi etter positive, hardtarbeidende og dyktige kolleger som er sugen på nye utfordringer.

Hos oss vil du bli en del av en trygg og solid arbeidsplass, uavhengig av hvilken vei verdensøkonomien peker eller andre kriser som kan oppstå i samfunnet. Det skal være motiverende, gøy og enkelt å jobbe hos oss, derfor har vi sterk fokus på å tilby nye og moderne støtteverktøy slik at du kan bruke tiden mest mulig effektivt, og samtidig dyrke en solid salgs- og prestasjonskultur for å sikre at alle som jobber hos oss skal ha de beste forutsetningene for å lykkes! Vi har sterk tro på at det er de mest motiverte medarbeiderne og samarbeidspartnerne som skaper de beste resultater, derfor bruker vi mye ressurser på kampanjer og prestasjonsfremmende aktiviteter gjennom året. Hos oss vil du bli hyllet for resultatene du har oppnådd, og vi feirer med glede gode resultater med reiser i både innland og utland.

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?

Hos oss vil du få en fleksibel jobb der du i stor grad styrer arbeidshverdagen selv. Du vil få god opplæring, kursing, og sertifiseringer i det du måtte trenge for å lykkes best mulig i stillingen. Av viktige ansvars- og arbeidsoppgaver kan nevnes:

 • rådgivning innen bil og boliglån samt andre kreditt produkter
 • Rådgivning innen forsikringsprodukter 

Hva skal til for å lykkes hos oss?

For å være kvalifisert for denne stillingen må du ha plettfri vandel og økonomi, inneha gode kommunikasjonsegenskaper og språkferdigheter. Det er en fordel om du har erfaring med salg, forsikring eller kreditt fra før, men det er ikke et absolutt krav. Det viktigste for oss er at du har de motivasjonene, holdningene og ambisjonene som skal til for å lykkes, det vil si at du har en indre motivasjon for å lykkes med salget og oppnå gode resultater, samtidig som at du genuint bryr deg om andre mennesker og ønsker å hjelpe dem.

 Hva kan vi tilby deg?

 • meget spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver
 • sterkt salgsmiljø med dyktige kollegaer med svært lang bransjeerfaring
 • meget gode lønnsbetingelser med 100 % resultatorientert lønn
 • Realistisk lønn 1. år: 350.000 – 700.000,-
 • Realistisk lønn 2. år: 500.000 – 1.500.000,-
 • stor grad av selvstendighet og oppfølgning av egen kundeportefølje
 • proft salgs- og telefoni system som effektiviserer arbeidshverdagen
 • skreddersydd intern langsiktig karriereplan
 • gode utviklings- og utdanningsmuligheter
 • sertifisering som forsikringsrådgiver
 • Kreditt sertifisering innen boliglån via våre samarbeidende banker 

Om arbeidsgiveren

TT Forsikring & Finans driver salgsenter innen lån, finans og forsikring i Oslo, Kristiansand, Bergen, Ålesund Trondheim, Levanger, Mosjøen, Narvik og Tromsø. TT er agent for blant annet Codan Forsikring, Danica Pensjon, Brage Finans, Duvi Pensjon, BN Bank, MyBank, Bluestep Bank, Nordax, Aprila Bank samt en rekke andre mindre banker. Vi har sterke ambisjoner om å vokse videre og ser etter nye dyktige rådgivere mot privatmarkedet og bedriftsmarkedet innen alle fagområder.

Våre forsikringsrådgivere blir autorisert i skadeforsikring innen 12 måneder og våre kredittrådgivere får kreditt sertifisering innen 6 måneder.

Forsikrings- og kredittrådgiver – TT Forsikring og Finans – Vilect – Del 2