ACCOUNT MANAGER

Jobber du i dag innen forsikring, med kundeansvar, underwriting eller tilsvarende? Eller er du nyutdannet og ønsker en karriere i forsikring? Vi søker kandidater som er analytiske og vil prestere og levere på høyt nivå, er nøyaktig og ønsker å skape best mulig servicekvalitet i møte med kunder og kollegaer. Vi har et høyt operasjonelt tempo og krav til lærevillighet.

Vi i Lockton opplever at stadig flere klienter etterspør bistand når de møter utfordringer i forsikringsmarkedet, og for å møte denne etterspørselen søker vi nå nye medlemmer til vårt Financial Lines team. Vi ser etter deg som vil være med å utvikle nye forsikringsløsninger og har gjennomføringskraften til å få dette kapitalisert i forsikringsmarkedet. Du har mot til å utfordre kjente sannheter og nysgjerrigheten til å sette deg inn i og forstå det kompliserte. Som Account Manager (megler) hos oss vil du vil være medlem av et team med spesialkompetanse, et stort nettverk og en sterk samarbeidskultur. Du vil bli kjent med både store anerkjente selskaper, og små start-ups, hvorav noen med unike risikoer få har møtt på tidligere. Det du gjør vil være svært viktig for dine kunder, og tempoet er høyt.

Kundens behov er alltid vårt hovedfokus og for best å kunne dekke dette må vi være kreative og kjenne forsikringsmarkedet og rammene rundt bedre enn noen andre, både lokalt og internasjonalt. Hos oss vil du få ansvar tidlig, og samtidig vil du tilgang på den kunnskapen som finnes rundt deg på kontoret og i vår internasjonale organisasjon.

Vi tror på faglig spisskompetanse og god forretningsmessig forståelse i møte med våre kunder. Om du ønsker å utvikle deg på disse områdene og bidra til bedre risikooverføring for våre kunder så vil vi gjerne høre fra deg. Hos oss vil du i stor grad kunne ta ansvaret for din egen fremtid som forsikringsmegler, og du vil få anledning til å gjennomføre forsikringsmeglerautorisasjon på BI.

ARBEIDSOPPGAVER

  • Daglig kundekontakt på alle nivå og typer oppgaver.
  • Forberede anbudsdokumentasjon for utsendelse til forsikringsmarkedet, hvor vi setter særlig høye krav til nøyaktighet.
  • Løpende kontakt med forsikringsselskapene.
  • Utarbeidelse av tallgrunnlag for analyse og rapportering til både kunder, forsikringsselskaper og andre formål.


KVALIFIKASJONER

  • Åpen for nye utfordringer på tvers av en spennende organisasjon
  • Strukturert, systematisk og grundig
  • Selvstendig og selvgående, og evner å sikre fremdrift av oppgaver
  • Kommuniserer åpent og direkte


Stillingen innebærer interesse for og nysgjerrighet på Lockton’s verdier, ambisjoner og mål for utvikling. Du må kjenne deg igjen i verdiene basert på «The golden rule». Vi praktiserer verdiene hver dag.

Du har god akademisk bakgrunn – Mest sannsynlig har du Master rettsvitenskap, Siviløkonom/Master/MBA, eller tilsvarende. (Vi oppfordrer også nyutdannede kandidater til å søke stillingen).

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med rådgiver Rune Frøyslie, De4 Search & Consulting AS, telefon 402 82 150.

Vi behandler søknader fortløpende.

Lockton er verdens største privateide forsikringsmeglerfirma og er representert i mer enn 130 land.

Lockton Companies AS ble etablert i 2011 og er en spesialisert rådgiver innenfor forsikring knyttet til anvarseksponering og øvrige operasjonelle risikoer.

Account manager – Lockton – de4