Vi digitaliserer vår virksomhet og ser etter 

TechLead/Backend-utvikler

Til ny rolle ved hovedkontoret i Oslo sentrum søker vi:

Tech Lead / Backend utvikler

Vi er i full gang med å digitalisere vår virksomhet, og som Tech lead vil du være svært sentral i arkitektur og design av nye digitale verktøy som ikke bare skal bidra til å effektivisere hverdagen til våre meglere, men som også skal gi mer innsikt og forbedret kundeopplevelse. Nytt kjernesystem vil bli lansert på en meget spennende plattform basert på No-Code/Lowcode og arkitekturen
Camunda/Retool/Xano(Kubernetes). I dette arbeidet vil du få en sentral rolle.

Systemene vil bli integrert mot andre systemer via API-er, slik som digital signering, eiendomsregisteret, finn, strømleverandører, økonomisystemer, kart og fotograf med mer. Vi er også i gang med flere spennende prosjekter som blant annet omhandler automatisering, for å møte nåværende og fremtidig forretningsbehov.

Som Tech Lead vil du være bindeleddet mellom forretningsbehov og digitale løsninger. Du vil bidra i alle faser av et utviklingsprosjekt og være en pådriver for leveranse fra idé til ferdig produkt.

Du vil være sentral i beslutningsprosesser og ha en direkte påvirkning på hvordan våre løsninger vil se ut. Stillingen innebærer mye nyutvikling av funksjoner og integrasjoner, kvalitetssikre leveranser,
men også koordinering og oppfølging av utviklingsprosjekter, i tillegg til faglig oppfølging av innleide konsulenter. Stillingen rapporterer til IT-Sjef.

Vi har de siste 2 år bygget opp en effektiv utviklingsplattform som gjør det mulig å levere raskt og med bra kvalitet. Den er basert på Azure DevOps og Microsoft Azure med pipelines for testing og kontinuerlige leveranser. Vi har bygget løsninger basert på C#/.NET/Vue3/Azure SQL. Som vår nye
Tech lead vil du få gleden av å utvikle dette videre.

Som Tech Lead vil du også samarbeide med et stort utviklermiljø gjennom en partner.

Aktuelle kandidater har:

 • God erfaring med C#/.NET og relasjonsdatabaser, fortrinnsvis MS SQL
 • God erfaring med bruk og utvikling av API-er
 • Du har erfaring med fortrinnsvis Azure eller andre skyløsninger
 • Du har god forståelse for agil utviklingsmetodikk og kontinuerlige leveranser (Git, CI/CD og
  DevOps/DevSecOps)
 • Fokus på sikkerhet
 • Det er en fordel om du har høyere relevant utdanning, men arbeidserfaring er det viktigste
 • Interesse og erfaring med No-Code/Lowcode og arkitekturen
  Camunda/Retool/Xano(Kubernetes)

Som person ser vi gjerne at du tar ansvar og kan håndterer mange forskjellige arbeidsoppgaver. Du er en god Team Player som evner å kommunisere godt på tvers av organisasjonen. Du evner å arbeide selvstendig,

Hos Utleiemegleren får du konkurransedyktige betingelser, stor fleksibilitet i stillingen og god balanse mellom jobb og fritid. Du vil arbeide med moderne teknologi og skape innovative løsninger.

For mer informasjon, ta kontakt med Arnt Molvig i Compass på telefon 934 40 805 eller Birger Christoffersen i Utleiemegleren på telefon 932 48 323.

For mer informasjon om rollen, ta kontakt med Anne Qvenild på tlf. + 47 977 23 235,  aq@compass.no eller Silje Svejstrup Elde på tlf. +47 941 37 255, sse@compass.no for en uforpliktende samtale. 

UTLEIEMEGLEREN

Utleiemegleren er Norges ledende eiendomsmeglerforetak innen utleie av bolig og forvaltning av leieforhold for private og bedrifter. Utleiemegleren utfører i tillegg til boligutleie, den økonomiske og juridiske forvaltningen av et leieforhold, formidler vaktmester- og håndverkstjenester og har egne eiendomsadvokater som yter juridisk bistand ved tvister. Selskapet ble etablert i 1995 og har over 200 ansatte fordelt på 18 kontorer, som er eiendomsmeglingsforetak med bevilling fra Finanstilsynet.

Vi har som målsetting at du som kunde skal føle deg trygg og ha en solid støttespiller under hele
leieforholdet. Våre kunder er privatpersoner og selskaper som har en eller flere boliger for utleie.

Søknadsfrist
Snarest

Stillingsnavn
Tech Lead/Backend-utvikler

Stilling
Fulltid/fast

Arbeidsgiver
Utleiemegleren Forvaltning AS

Arbeidssted
Josefines gate 18
0351 OSLO
 
Kontakt

Arnt Håvard Molvig

Partner
ahm@compass.no
+47 934 40 05

Birger Christoffersen

Utleiemegleren
+47 932 48 323

Tech Lead / Backend utvikler – Utleiemegleren – Compass HRG