CEO
Mimiro

Sted: Oslo eller Ås    Frist: 27.10.2024

Sted: Oslo eller Ås  Frist: 27.10.2024

Om stillingen

Om
stillingen

Vi søker en drivende og inspirerende leder til teknologiselskapet Mimiro som skal sikre trygg og bærekraftig matproduksjon

Mimiro er en ledende aktør innen landbruksteknologi, hvor vi kombinerer data og digital innsikt for å utvikle smartere og mer bærekraftige løsninger for fremtidens landbruk. Vi søker nå en visjonær daglig leder som vil drive selskapet og landbruket fremover. Dette er en unik mulighet til å lede et raskt voksende selskap og gjøre en konkret forskjell for både landbruket og teknologibransjen.

Vår nye daglige leder skal spille en avgjørende rolle i å forme selskapets fremtid. Ditt strategiske blikk og dine lederegenskaper vil være nøkkelen til suksess. Du vil lede et team på drøyt 30 engasjerte medarbeidere som brenner for å gi bønder og næringsliv bedre innsikt, høyere kvalitet, økt effektivitet og lønnsomhet. Ansvaret omfatter å videreutvikle Mimiro som en innovativ aktør, utvide vår markedsposisjon og styrke relasjonene med partnere og kunder- både nasjonalt og internasjonalt.

Vi ser etter en teknologileder med erfaring fra å bygge og skalere teknologibedrifter. Du er en forretningsorientert leder som identifiserer nye markedsmuligheter og fremmer innovasjon, samtidig som du har en dyp forståelse for hvordan teknologi kan løse komplekse utfordringer. Erfaring med digitale plattformer, dataanalyse eller programvareløsninger er en stor fordel. Du har en naturlig evne til å bygge sterke team og er en inspirerende leder som kan motivere og løfte organisasjonen.

Denne stillingen gir deg muligheten til å kombinere teknologisk innsikt med en meningsfull misjon om å gjøre landbruket smartere og mer bærekraftig.

Nysgjerrig? Kontakt Visindi ved Gro Krigsvoll tlf. 918 75 639, Jenny Homme tlf. 916 56 102 eller Håvard Nærland tlf. 482 06 620. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende fase dersom det er ønskelig. Søknad og CV sendes snarest og senest 27.10.2024.

Om
virksomheten

Mimiro er et teknologiselskap eid av TINE, Felleskjøpet Agri og Gjensidige. Selskapet utvikler digitale løsninger for en mer effektiv og bærekraftig matproduksjon. Kundene og partnere er bønder og aktører i landbruksnæringen.

Mimiro ble grunnlagt i 2018 og har kontorer i Ås og sentralt i Oslo sentrum.

Jenny-3-e1705413457668

Jenny Homme

Partner/Leder Visindi Norge

Havard-N-3-1024x712

Håvard Nærland

Rådgiver analyse og research

Jenny-3-e1705413457668

Jenny Homme

Partner/Leder Visindi Norge

Havard-N-3-1024x712

Håvard Nærland

Rådgiver analyse og research

Mimiro – Daglig leder – VISINDI