Er du en av systemingeniørene som vil jobbe med vår IT-infrastruktur?

Systemingeniører

Om Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør kontakten med det offentlige enklere for alle. Vi driver mange av landets viktigste registre og har 430 medarbeidere.

De fleste jobber i Brønnøysund. Vi har også medarbeidere som jobber i Narvik og Oslo.

Om stillingen

Vi har ledig inntil 5 stillinger som systemingeniører og oppfordrer både deg som er nyutdannet eller som har lang erfaring om å søke.  Du vil enten jobbe med å ta vare på og forbedre vår nettverksinfrastruktur eller vår serverplattform. Skriv i søknaden hva du er mest interessert i og har kompetanse på.

Vi jobber med nye og moderne teknologier. Innenfor nettverk er sentrale teknologier hos oss Cisco, Check Point og F5 Big-IP. Innenfor servermiljø benytter vi VMware, Linux og Windows. De fleste av våre nærmere 1000 servere er virtuelle maskiner.

Som systemingeniør vil du jobbe i seksjon infrastruktur som er en del av et stort IT-miljø på ca. 90 personer. Seksjonen har ansvar for drift av Brønnøysundregistrenes IT-infrastruktur, og har høye krav til stabilitet og tilgjengelighet. Du kommer til å jobbe tett sammen med både andre ved seksjonen og andre deler av avdelingen. Å jobbe sammen andre for å finne de gode løsningene er derfor viktig, og at du er nysgjerrig og lærevillig.

Bor du ikke her, er vi behjelpelig med å skaffe bolig, og flyttekostnader kan dekkes etter nærmere avtale. Ved flytting til Brønnøysund kan husleie dekkes de første 6 månedene etter oppstart av arbeidsforholdet.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver hos oss blir

 • daglig drift av nettverksinfrastruktur eller serverplattform
 • design, endringer, installasjon, patching og større oppgraderinger
 • monitorering, logganalyse og deltakelse i håndtering av hendelser
 • bidra som teknisk ressurs i prosjekter og videreutvikling av IT-infrastruktur

Kvalifikasjoner

For å være aktuell som systemingeniør, må du

 • ha 3-5 års høyere utdanning innen IT. Relevant praksis/erfaring og/eller relevante sertifiseringer kan i spesielle tilfeller dekke hele eller deler av utdanningskravet
 • ha god generell IT-kompetanse
 • ha kjennskap til en eller flere av teknologiene vi benytter
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • kunne sikkerhetsklareres for KONFIDENSIELT

Personlige egenskaper

Hos oss passer du inn dersom du

 • har gode samarbeidsevner for å finne gode løsninger gjennom dialog
 • er genuint interessert i IT-faget og ønsker å stadig lære nye ting
 • er ansvarsbevisst, selvstendig, initiativrik og strukturert
 • trives med humor og et miljø med stor takhøyde

Dette får du hos oss

 • interessante og utfordrende oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • jobbe med ny og moderne teknologi
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • hjelp til å skaffe bolig

Stillingene er fast og lønnet som rådgiver med årslønn kr. 485 800 – 661 400 eller som seniorrådgiver med årslønn kr. 573 900-935 300 avhengig av dine kvalifikasjoner. Prøvetiden er seks måneder.

Inkludering og mangfold

Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Generelt

Brønnøysund er en hyggelig liten kystby sør på Helgeland med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud, og har gode kommunikasjonsmuligheter nord- og sørover.  Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO til tilflyttere. Ordningen gjelder frem til 31.12.2023.

For deg som er glad i naturen er Brønnøysund en perfekt base for å komme seg ut. Det er kort vei til flotte opplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Det er to treningssentre i byen, flere idrettslag og Nordlands største klatrehall. Her finnes små restauranter med god, kortreist mat, kaffebar med kunstutstillinger, for å nevne noe.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT

 

Ta gjerne kontakt

Dersom du har spørsmål om stillingene, kan du ta kontakt med seksjonsleder Jøran Nordhuus på 900 35 637 / jno@brreg.no

Søknadsfrist

30. januar 2023

Kommune

Brønnøy

Omfang

Heltid (5 stillinger)

Varighet

Fast

Arbeidssted

Brønnøysund

Systemingeniører – Brønnøysundregistrene