Kan du Azure, Jira, Linux og Windows? Har du samtidig sikkerhet i fokus kan du være den vi ser etter.

IT klientdrift og server-/applikasjonsdrift

Server-/applikasjonsdrift

Har du erfaring med IT-drift? Har du også erfaring med drift on-prem og i sky? 

Vi er inne i en fase med teknisk innovasjon for å effektivisere og automatisere datautvekslingen mellom næring og forvaltning. I vårt digitale skifte går vi mot skyløsninger og fullautomatiserte systemer. Derfor søker vi nå en dyktig kandidat til server-/applikasjonsdrift

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist er 7. april.

IT klientdrift

Liker du PC- og serverdrift, klienthåndtering i Azure, brukeradministrasjon i AD og brukerstøtte? Om du i tillegg liker et miljø med gode kolleger som støtter deg, så er det deg vi på Fiskeridirektoratets IT-avdeling ønsker å ansette. 

Hos oss får du blant annet jobbe med brukerstøtte, klientdrift, programpakking og ut-rulling av programmer.

Les mer om stillingen her. 

Søknadsfrist er 7. april.

Om oss

Fiskeridirektoratet skal fremme lønnsom og verdiskapende næringsaktivitet gjennom bærekraftig og brukerrettet forvaltning av marine ressurser og marint miljø.
Vi samarbeider nært med forskningsinstitusjoner, næring og offentlige etater nasjonalt og internasjonalt. Fiskeridirektoratet har om lag 420 ansatte, noe over halvparten arbeider i de fem regionene og resten ved hovedkontoret i Bergen.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. I Fiskeridirektoratet er det et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning, samt å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn, personer med nedsatt funksjonsevne og enkelte mangler i CV.

Opplysninger om dette kan bli brukt til registreringsformål. Kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring oppfordres derfor om å søke.

Fiskeridirektoratet benytter seg av Semac bakgrunnssjekk i våre rekrutteringsprosesser. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

IT klientdrift og server-/applikasjonsdrift – Fiskeridirektoratet – Jobbnorge