Dyktige Teamledere søkes til fabrikken vår på Leknes!

Søknadsfrist: 17. oktober 2021Leknes

Er du en dyktig leder? Har du forståelse for produksjonsprosesser, effektiv og lønnsom drift?

Da er du kanskje vår nye kollega!

Som Teamleder i fabrikken vår på Leknes har du en viktig rolle for at vi sammen skal levere sjømat i verdensklasse til den nordiske forbruker!

Du som Teamleder har ansvar for trygg og kostnadseffektiv drift i egen avdeling. Vi søker deg som er operativ, og som sammen med dine medarbeidere skaper gode driftsresultater gjennom fokus på HMS, kvalitet, leveranse og kost. Du er en motiverende leder som tar ansvar for å skape et godt arbeidsmiljø.

Vi ser etter deg som er proaktiv, strukturert og som evner å se helheten. Du ser og tar tak i utfordringer og har høy grad av gjennomføringsevne.

Stillingen rapporterer til Produksjonsleder.

ANSVARSOMRÅDER

KVALIFIKASJONER

Vi er stolte av våre verdier NÆR, MODIG og ENGASJERT, og det er viktig for oss at våre Teamledere også føler tilhørighet til disse. I tillegg ønsker vi at du har stå-på-vilje, er ansvarsfull og pålitelig. Du er en lagspiller og lojal til de beslutninger som tas. Du er opptatt av god kommunikasjon og samarbeid på tvers av avdelingene, for å sikre helhet i leveransen på selskapets vegne.

Som Teamleder hos oss får du en spennende og utfordrende jobb med mulighet til å påvirke selskapets utvikling. Du vil samarbeide med mange faglig dyktige kolleger, og muligheten til å jobbe i en av nordens mest moderne sjømatfabrikker!

Velkommen med din søknad! Vi gleder oss til å møte deg!

Herlige kollegaer med stor lidenskap for sjømat

Personalrabatt på våre fantastiske produkter

Nettopp DU er viktig for at vi skal nå våre mål

OM SELSKAPET

Insula Produksjon AS er et produksjonsselskap som har lange og gode tradisjoner for å foredle høykvalitets sjømat fra råstoff til spiseklare produkter fra våre fabrikker i Bergen og på Leknes i Lofoten.

Vårt mål er å lage gode og sunne fiskeretter som kundene elsker, og hele tiden utvikle oss slik at vi frister et stadig større publikum. I dagens produktportefølje finner du røkt laks og ørret, farseprodukter som fiskekaker og burgere, fiskeboller, fiskepudding og fiskegrateng.

Vi er rundt 140 dyktige og dedikerte ansatte, og vår styrke er entreprenørkultur, god kundeservice og fagkunnskap i alle ledd. Vi er fremst i klassen når det gjelder å ta i bruk ny teknologi som forbedrer produksjonseffektiviteten og kvaliteten på våre produkter.

Insula Produksjon inngår i sjømatkonsernet Insula, og selger hovedsakelig til den norske dagligvarehandelen gjennom Insulas salgsselskap Sjøfrisk AS og Lofotprodukt AS.

 

MODIG

Vi tør å investere i innovasjon og nye muligheter.   

Vi satser for å skape verdier for forbrukere, kunder, lokalsamfunn og eiere.

Vi tør å ta grepene som må til for å drive lønnsomt.

NÆR

Vi er nær havet, fisken, lokalsamfunnene, våre ansatte, kundene, eierne og ikke minst forbrukerne.

Vi har vært her lenge, og vi blir værende langt inn i fremtiden.

Vi tar ansvar hele veien – fra fisken fanges i havet og helt til den er på middagsbordet.

Vi er nær hverandre, bryr oss, viser omsorg og lytter til dem rundt oss.

ENGASJERT

Vi er dedikerte, hardtarbeidende og fremoverlente.

Vi legger hjertet vårt i det vi gjør og er stolte av resultatene vi skaper sammen.

Humor, arbeidsiver og glede gjør at vi alltid yter det lille ekstra.

Thelma Kristin Johnsrud | Kontaktperson

 

Insula AS

Leknes 
Besøk nettside

Insula – Teamleder