Er du grundig og positiv, og har gode samarbeidsevner?

Vedlikeholds-/prosjektingeniør

Om stillingen

Vår produksjonsavdeling søker en vedlikeholds-/prosjektingeniør i 100% fast stilling. Vi søker fortrinnsvis etter en maskiningeniør eller elektroingeniør utdannet ved høyskole eller teknisk fagskole, med erfaring fra energibransjen eller lignende bransjer. Nyutdannede oppfordres også å søke.

 

Ansvarsområder

  • Sentral i arbeidet med våre drifts- og vedlikeholdsrutiner ved å videreføre arbeidet med vedlikeholdssystemet Jobtech.
  • Vassdragsteknisk ansvarlig (VTA) for våre dammer og vannveier, det er en fordel om søkeren har formalkompetansen for denne oppgaven. NSK har anlegg i klasse 2. Nødvendige kurs blir gitt som en del av opplæringen.
  • Miljøansvarlig for kraftstasjoner med reguleringsanlegg.
  • Arbeid med prosjekter innenfor kraftproduksjonen.
  • I forbindelse med fremtidig naturlig avgang kan stillingen omfatte funksjonen maskinmester.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker en grundig og positiv person med gode samarbeidsevner, som kan tilføre avdelingen ny kompetanse og nye ideer. Førerkort klasse B er nødvendig.

 

Vi tilbyr

Vi har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, velordnede arbeidsforhold og et trivelig arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger. Bedriften har et solid fagmiljø med fokus på kompetanse og kvalitet. Vi tilbyr hjelp til å skaffe leilighet.

Spørsmål om stillingen

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder produksjon Odd Erling Grimstad, tlf 957 92 108.

Søknad med CV og attester sendes til:
Nord-Salten Kraft AS
Att: Odd Erling Grimstad
8276 Ulvsvåg

Eller på epost til: OddErling.Grimstad@nordsaltenkraft.no

Søknadsfrist 27. juni.

Om oss

Nord-Salten Kraft AS har 13 ansatte og hovedkontor på Ulvsvåg i Hamarøy kommune. Selskapet driver kraftproduksjon på 4 kraftverk og 2 småkraftverk, utbygging og drift av bredbånd samt strømsalg til private og næringsliv.

Nord-Salten Kraft er 100% eid av Nord-Salten Kraft Holding og har kontorfellesskap med Nord-Salten Kraft Holding og Kystnett. Les mer om selskapet på www.nordsaltenkraft.no

Søknadsfrist

27. juni 2021

Arbeidsgiver

Kommune

Hábmer - Hamarøy

Omfang

Heltid

Varighet

Fast

Arbeidssted

Ulvsvåg

Prosjektingeniør – Nord-Salten Kraft – ID 207719