Unik toppledermulighet i konsern som leverer bærekraftige temperatur- og energiløsninger

Divisjonsdirektør for produksjon og prosjekter

Perfect Temperature Group (PTG) er Norges ledende konsern på temperaturhåndtering.  PTG har de siste årene hatt sterk vekst og ambisjonene fremover er store. Konsernet har en lønnsom omsetning på over 1 milliard NOK i 2023, med over 360 dyktige og dedikerte medarbeidere på 24 lokasjoner.

Som følge av den positive utviklingen er vi på jakt etter en divisjonsdirektør til nyopprettet stilling med overordnet ansvar for to av selskapene i konsernet: PTG Frionordica AS og PTG Kuldeteknisk AS.

Til den rette kandidaten kan vi tilby en utfordrende stilling i et svært solid konsern som er godt posisjonert i ulike markeder. Vi er stolte av at vi både er en foretrukket leverandør, men ikke minst også som arbeidsgiver. Vi jobber strategisk for å bli enda bedre, og du vil få mulighet til å påvirke konsernet i dette arbeidet.

Divisjonsdirektør for produksjon og prosjekter

Selskapene er lokalisert i henholdsvis Malmefjorden og i Tromsø og hadde i 2022 en samlet omsetning på 550 MNOK hovedsakelig til sjømatmarkedet nasjonalt og internasjonalt, samt dagligvarebransjen i Norge.

Vår nye divisjonsdirektør vil ha overordnet ansvar for selskapene, hvor viktige oppgaver vil være å utvikle rutiner og prosesser som sikrer sterke resultater når vi vokser videre. Det blir også viktig å jobbe systematisk med organisasjonsutvikling og skape god samhandling mellom medarbeiderne.

Du lykkes i stillingen dersom du evner å utvikle selskapene med hensyn til lønnsomhet, prosjektstyring og effektiv produksjon, samtidig som du sørger for at vi har fornøyde medarbeidere og kunder.

Vi ser etter deg som har solid lederkompetanse og kan vise til gode resultater fra industri-, produksjons- og/eller prosjektvirksomhet. Videre er det en stor fordel om du har erfaring fra selskaper i sterk vekst og endringstakt.

Som leder er du tilstedeværende og samarbeidsorientert samtidig som du liker å påvirke og få gjennomslag for dine idéer. Du har god organisasjonsforståelse og leder gjennom andre ved å løfte frem dine medarbeidere.

Vår nye divisjonsdirektør vil inngå i toppledergruppen i PTG i Norge, og rapporterer til konsernsjef. Stillingen krever hyppig stedlig tilstedeværelse i Malmefjorden og Tromsø, og arbeidssted ønskes derfor ved en av disse lokasjonene.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Wenche Kjerstad (telefon 907 20 545) eller Erlend Lastad (telefon 414 44 344) i Converto som bistår oss i denne rekrutteringsprosessen.

Søknadsfrist: 30. november 2023

Om PTG:

Perfect Temperature Group (PTG) utvikler og leverer miljøvennlige kjøle-, fryse- og energieffektiviseringsløsninger. I tillegg til sjømatmarkedet nasjonalt og internasjonalt, er konsernet en betydelig leverandør til dagligvarebransjen. Konsernet har produksjon i Malmefjorden, og totalt 360 medarbeidere fordelt på en rekke avdelinger i Norge, Chile og Skottland. PTG er heleiet av Nordic Climate Group, som bygger Nordens ledende kjøletekniske konsern med Altor og ansatte som eiere.

Se mer på www.ptg.no.

Divisjonsdirektør for produksjon og prosjekter – PTG