SEARCH & REKRUTTERINGSTJENESTER · TRØNDELAG

Daglig leder

Vil du lede QPS gjennom en meget spennende vekstreise de neste årene, og med Pipelife-konsernet i ryggen! Vi ser etter ny Daglig Leder for selskapet!

QPS AS er en del av Pipelife-konsernet, Norges ledende leverandør av plastrørsystemer. Gjennom Pipelife sitt kjøp av QPS i 2022 har konsernet utarbeidet konkrete vekstplaner for selskapet de neste årene, og bidrar nå med vesentlig økonomisk og administrativ støtte for å gjennomføre planene og for å nå målene. Sunn og langsiktig ledelse gjennom de neste fasene er høyt prioritert, og er vesentlig for å lykkes.

Med fokus på kvalitet og effektivitet leverer QPS komplette løsninger innen pumpe-og rørsystem, spesialisert på energianlegg, pumper, pumpestasjoner og vannforsyning til industri og VA-markedet. Med erfarne ansatte utfører de prosjektering og prefabrikasjon av høy kvalitet. QPS er anerkjent for sin pålitelighet og er en foretrukket leverandør for ulike kundekrav i sine segmenter. Selskapet har i dag 14 ansatte, omsetter for ca 55 mill og holder til ved Rinnleiret industriområde i Levanger.

QPS er på utkikk etter en erfaren og dyktig leder for selskapet. Som daglig leder vil du spille en svært viktig rolle i vår spennende vekstfase og være ansvarlig for å lede organisasjonen mot suksess.

Som daglig leder vil du ha ansvar for økonomistyring, strategisk planlegging, rekruttering i takt med vekst og planer, juridisk og regulatorisk styring, relasjonsbygging og operasjonell ledelse. Du vil ha en nøkkelrolle i å oppnå økonomiske målsetninger, sikre kundetilfredshet og lojalitet, forbedre operasjonell effektivitet og drive markedsposisjon og vekst. I tillegg vil du være ansvarlig for å utvikle og motivere teamet ditt, samt opprettholde et godt omdømme i bransjen og bygge sterke relasjoner med samarbeidspartnere og interessenter.

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har sterke lederegenskaper. Du er visjonær og kan stille tydelige krav, samtidig som du oppmuntrer til samarbeid og høy ytelse. Evnen til å håndtere mange parallelle prosjekter samtidig er også viktig. Struktur, planmessighet og en pragmatisk tilnærming er i tillegg nødvendige egenskaper.

For å lykkes i denne rollen må du være en god kommunikator og kunne samarbeide effektivt på ulike nivåer – dvs med alle ansatte i selskapet samt med ledelsen i Pipelife/Wienerberger. Du må i tillegg være motivert av oppgaven å lede selskapet gjennom en vekstfase, som blant annet innebærer å skape struktur og profesjonalisere selskapet, samt ivareta en god kultur.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter en kandidat med lang og solid ledererfaring på relevant nivå, spesielt med erfaring fra å bygge, strukturere og profesjonalisere et lite eller mellomstort selskap i vekst. Vi ser også for oss at du har erfaring fra en tilsvarende rolle eller ansvarsområde, samt erfaring med prosjekt- og prosessledelse i teknisk virksomhet.

Videre ser vi for oss at du har høyere utdanning, helst med en tverrfaglig kombinasjon av tekniske fag/ingeniør og økonomi. I tillegg må du ha evne til å tenke strategisk og samtidig håndtere operasjonelle problemstillinger.

Dersom du er en ambisiøs leder med relevant erfaring og ønsker å ta del i vår vekst og suksess, oppfordrer vi deg til å søke stillingen som daglig leder i QPS.

Har du spørsmål om rollen eller selskapet, er du velkommen til å ta kontakt med Senior Manager i Hudson Nordic, Rolv Brudal, på 47351393 / rb@hudsonnordic.com

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg lykke til i søknadsprosessen!

CONTACT
Rolv Brudal
Senior Manager – Search & Rekrutteringstjenester

Daglig leder QPS AS – Hudson Nordic