SEARCH & REKRUTTERINGSTJENESTER · OSLO

Tekniker - dormakaba

pilned_Skogstad

Om

dormakaba er et av verdens tre største selskaper innen adgangsløsninger, og tilbyr sine kunder og samarbeidspartnere alt de trenger for pålitelig og smart tilgang til bygninger og rom fra én og samme kilde. En omfattende portefølje av produkter, løsninger og tjenester av høy kvalitet, kombinert med over 150 års erfaring, gjør dormakaba til en pålitelig partner gjennom alle faser av byggeprosjektet. De kan tilby inngående kunnskap og ekspertise til ulike sektorer, og levere omfattende tilgangsløsninger og tjenester over hele verden. Referanselisten er lang og imponerende. 

De er ca. 15 000 ansatte over hele verden og har globale partnere i over 130 land.  
dormakaba Scanbalt har ca 230 ansatte hvorav Norway AS har ca 110 ansatte, lokasjonene er Drammen, Lørenskog og Sandnes. Den norske avdelingen er en del av Scanbalt-regionen med hovedkontor i Gøteborg.

I 2019 ble dormakaba rangert som EcoVadis Gold for sustainability management. 

Kultur 

Kulturen bærer preg av en unik drivkraft og vilje til å lykkes. Det har skjedd et taktskifte og dormakaba har lagt ut på en ny «reise». Dette inspirerer og motiverer menneskene som jobber i dormakaba. Det er en kultur som omfavner endring og innovasjon. De forbedrer seg kontinuerlig og gir hverandre rom til å lykkes. Du vil jobbe i et miljø der forventningene er høye, men det er også tilliten til deg. 

«Tillit til våre medarbeidere er grunnlaget for vår suksess»

dormakabas kjerneverdier: 

Vi gjør det enkelt for kundene våre 

Vi er modige og ivrige etter å vinne 

Vi fungerer som ett globalt team 

Vi er respektfulle og kommuniserer åpent 

Vi utvikler oss selv 

Vi feirer suksesser 

Kundene skal føle seg trygge på at de utvikler seg i takt med samfunnet, og at deres lange erfaring og høye kompetanse alltid kommer kunden til gode. 

Rolle i organisasjonen / Organisasjonsstruktur 

Arbeidssted: Lørenskog eller Drammen

Organisatorisk plassering: Kandidaten vil rapportere til Svein-Arne Pedersen, Montasjeleder og være underlagt Service- og installasjonsavdelingen som ledes av Anette Langseth, Head of Services.  

Primære ansvarsområder 

Teknikerne i teamet skal være de beste teknikerne i bransjen med den beste kompetansen på deres produkter.

Denne rollen vil ha hovedansvaret innenfor elektronisk adgangskontroll (EAC) og opparbeide seg spisskompetanse for alt fra de mer enkle løsningene til de mer omfattende systemene som dekker kunder med behov for høysikkerhetsløsninger.

I tillegg til sitt hovedområde har alle teknikere i dormakaba utvidet sin kompetanse innen andre produktsegementer også, som f.eks. dørautomatikk eller lås og beslag, Speedgates etc. Hvilke produktområder du kan ha en spesiell interesse for er noe du avklarer med din leder. 

I hverdagen vil arbeidsoppgavene typisk kunne være å ha en installasjon eller idriftsettelse av ett system, det kan være ett serviceoppdrag, eller det kan være at våre Sikkerhetsrådgivere trenger din bistand for å beskrive ett system korrekt. 

Det kan også være at noen av våre partnere trenger dine råd om hvilke løsninger de burde installere eller at våre selgere trenger rådgivning.

Som du forstår, så er våre teknikere dyktige fagpersoner som jobber på tvers av selskapet og har en sentral rolle ut i markedet hvor oppdragene kan variere.

Dormakaba vektlegger kompetanse og kvalitet, så man må også sørge for å holde seg oppdatert på produkter og inneha kompetanse ihht utvikling. Produktenes teknologiske utvikling er sterk, og spesielt voksende innen biometri. 

Yrkeserfaring

 • God erfaring som tekniker innen adgangskontroll
 • Ønskelig med elektrobakgrunn
 • Positivt med erfaring fra lås og beslag
 • Erfaring med å jobbe selvstendig på egne oppdrag
 • God produkt- og løsningsforståelse

Personlig egenskaper

 • Teknisk interessert
 • Løsningsorientert
 • Liker variert arbeid
 • Ønske om alltid å lære noe nytt og ha en personlig utvikling
 • Strukturert
 • Initiativrik
 • Har alltid kunden i fokus

Vi ser frem til å få en engasjert og dyktig medarbeider med på teamet, en som ønsker være med å gjøre en forskjell for kundene våre. Vi er i en fase hvor vi fortsetter å utvikle oss og har fokus på kompetanse hos alle våre medarbeidere – vår målsetning er at vi skal ha de beste teknikerne i bransjen og våre kunder skal oppleve dormakaba som ett selskap som gjør en forskjell. Så hvis du ønsker å være en del av teamet, ønsker å være best og ønsker å utgjøre en forskjell for kundene – så ser vi frem til å motta din søknad.

Hvis du ønsker å vurdere stillingsannonsen på et seinere tidspunkt, klikk på “Meld din interesse” og få stillingen sendt til din e-postboks før søknadsfrist.

CONTACT
Oline Åsarmoen Rygg
+47 980 81 143
Office Manager

Tekniker – Dormakaba – Hudson Nordic