Din profesjonelle guide

Frantz – din profesjonelle guide i mediejungelen

I løpet av få år har et enhetlig og forutsigbart norsk mediebilde blitt splintret og fragmentert. Det gir deg som jakter på en ny medarbeider en helt ny virkelighet å forholde seg til. I mylderet av kanaler er det fort å gå seg vill. Vi sørger for at du finner veien til målet.

Lokalaviser, Instagram, regionsaviser, LinkedIn, riksaviser, Snapchat, fagblader, Facebook, blogger, Twitter, hjemmesider – mulighetene i dagens marked er strengt tatt uendelige. Det betyr også at faren for å tråkke feil øker i samme takt. Det er her vi i Frantz tilbyr vår tunge erfaring og spissede kompetanse. Vi blir din rekrutterings-GPS som loser annonseprosessen trygt i havn.


Finne den rette
I jakten på en ny medarbeider er det maktpåliggende at du finner alle de relevante kandidatene. Dette gjelder både de som aktivt søker jobb og de som ikke har tenkt tanken før nettopp ditt tilbud dukker opp.

Det finnes ingen enkeltstående fasit for hva som er rett fremgangsmåte, dette varierer fra jobb til jobb, fra distrikt til distrikt. Med Frantz på laget er du sikret en profesjonell og erfaren guide som sørger for skreddersydde løsninger tilpasset nettopp dine behov – din bedrift.


Unikt verktøy
Ved hjelp av vårt egenutviklede og spesialtilpassede program Frantz Express kan du selv utforme stillingsannonsen. Programmet sørger også for at du til en hver tid har bedriftens annonsehistorie bare ett tastetrykk unna, noe som muliggjør store synergier i form av gjenbruk.

Men hvis du kun er på jakt etter å få produsert og distribuert en enkeltstående annonse, så fikser vi selvsagt det også.

Frantz tilbyr løsninger for små, mellomstore og store bedrifter, etater og institusjoner. Du som kunde kan sømløst skalere leveransen opp og ned, slik at den passer som hånd i hanske med dine ønsker og ditt budsjett. Frantz har blant annet levert løsninger til en rekke kommuner, fylkeskommuner, helseforetak, direktorater, rekrutteringsselskaper og private konsern og foretak.

I tillegg til stillingsannonser sitter også Frantz med solid erfaring når det gjelder å utforme, produsere og videreformidle kunngjøringer og valgannonser.


Du har kontrollen
Den store fordelen med Frantz er at du selv kan sette sammen menyen. Fra det enkle til det mest komplekse. Våre fagfolk kan bidra med alt fra strategisk rådgiving til konkrete, grafiske løsninger.

Vi sørger for at du kun trenger å forholde deg til én person, ett telefonnummer, én faktura. Resten ordner vi. Så kan du gjøre det du er god til – å skape en best mulig arbeidsplass.