Fortell din historie

En sterk merkevare – employer branding

La oss hjelpe deg finne frem til kjernen i hva som gjør din bedrift attraktiv – og så sørge for å formidle historien til de rette kandidatene med tekst, bilder og film.

Employer branding kan enkelt forklares som merkevarebygging mot nye og eksisterende medarbeidere. Bedrifter som tiltrekker seg de beste hodene har ofte klart å skape en unik profil som forbindes med kvalitet, seriøsitet og et sted hvor det er attraktivt og utfordrende å jobbe.En stillingsannonse er ofte en potensiell medarbeiders første møte med bedriften eller organisasjonen din. Førsteinntrykket er derfor svært viktig for å inspirerer de rette kandidatene til å søke. 

Vi i Frantz kan hjelpe deg med å utforme stillingsannonser som forteller den attraktive historien om akkurat din bedrift. Vi kobler bilder, illustrasjoner og tekst i ulike formater, alt etter hvor det annonsen skal vises. Det er nemlig helt andre krav til en annonse som skal ut i sosiale medier, enn en bannerannonse på en nettavis, eller en optimal annonse som skal trykkes i et fagmagasin.

Ta kontakt for mer informasjon.