Podcast om rekruttering og fremtiden

En rekrutteringspodcast verdt å lytte til

MeyerHaugen er et rekrutterings- og rådgivningsfirma som tar innovative grep i rekrutteringsmarkedet. De bruker blant annet podcaster som supplement til stillingsannonser. Under Arendalsuka arrangerte de en live podcast som absolutt var verdt å få med seg.

Live podcast under Arendalsuka

Er digitalisering løsningen på bedre rekruttering, var tema for live podcasten.

Tema for livepodcasten var Er digitalisering løsningen på bedre rekruttering? Selv om vi er midt i innspurten til å lansere Frantz 3.0 innen datadrevet kandidatfangst, så benyttet vi i Frantz sjansen til å bli inspirert og litt klokere. 

MeyerHaugen hadde nemlig samlet noen veldig kloke hoder i et forsøk på å gi et svar på spørsmålet: Torgeir Waterhouse (IKT Norge), Lena Lundgreen(Microsoft), Line Moseng (NAV) og Frode Haaberg (Forfatter av rekrutteringsboken Å Knytte Bånd). 

Panelet var innom stillingsannonser som ikke treffer, søknadsprosesser som er så vanskelige at søkere ikke gidder, arbeidssøkere skal også velge arbeidsgivere og en spådom om at Tinder snart lanserer en rekrutteringsplattform. 

Du kan, og driver du med rekruttering så bør du, lytte til podcasten om digitalisering – og resten av podcastene i serien Rekrutteringsrådet her