Daglig leder

Unik mulighet hos solid byggentreprenør

Daglig leder HS Bygg AS

HS Bygg AS er et datterselskap av HS Entreprenør AS. Selskapet har hatt god vekst og utvikling de siste årene, og som ledd i videreutviklingen søkes det nå etter en offensiv daglig leder. Nåværende daglig leder vil fortsette som leder for morselskapet og styreleder i datterselskapene.   

HS Bygg AS er lokalisert i Stryn, og er en av de ledende byggentreprenørene i regionen. Vi planlegger, prosjekterer og gjennomfører de fleste typer byggeprosjekt, og har kompetanse og erfaring i alt fra små private byggeoppdrag til store offentlige bygg. Totalt er vi ca. 60 ansatte, og har en årsomsetning på om lag 250 millioner kroner.

Vi har solid økonomi og god lønnsomhet. Som daglig leder vil du få store muligheter til å sette ditt preg på den videre utviklingen av selskapet, i tett samarbeid med et godt kvalifisert team.

Vi ser etter deg som har ledererfaring fra bygg- og anleggsbransjen eller tilsvarende, hvor du har vært ansvarlig for gjennomføring av større prosjekter. Du er en leder som evner å se det store bildet, og lede gjennom andre. Du identifiserer forbedringer og gjennomfører på uttalte mål, som gjør at vi utvikler oss videre til å bli den mest effektive byggentreprenøren i regionen. 

Som daglig leder i HS Bygg AS vil du få ansvar for oppgaver som bl.a. innebærer:

  • Overordnet ansvar for økonomisk resultat og strategisk utvikling av selskapet.
  • Å sørge for at selskapet fortsatt har lønnsom vekst og utvikling.
  • Å sikre at vi leverer gode og lønnsomme prosjekter gjennom å lede prosjektledere og være en støttespiller i deres hverdag.
  • At vi blir sett på som en attraktiv arbeidsgiver som klarer å rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere i selskapet.
  • Å utvikle og vedlikeholde relasjoner til kunder og samarbeidspartnere.

Hvis dette høres interessant ut kan du sende søknad til, eller kontakte Geir Vegsund tlf. 934 95 800/gv@converto.no, Wenche Kjerstad, tlf. 907 20 545/wk@converto.no eller Erlend Låstad 414 44 344/el@converto.no hos Converto AS som er vår samarbeidspartner i rekrutterings-prosessen, eller du kan kontakte daglig leder Knut Løvdal Stauri, tlf. 906 63 076/ knut.stauri@hs-bygg.no

Søknadsfrist: 31. Oktober 2024.

Geir Vegsund
Senior Advisor – Converto AS
Tlf 934 95 800
gv@converto.no

Wenche Kjerstad
Senior Advisor – Converto AS
Tlf 907 20 545
wk@converto.no

Erlend Låstad
Advisor – Converto AS
Tlf 414 44 344
el@converto.no

Knut Løvdal Stauri
Daglig leder HS-Bygg 
Tlf 906 63 076
knut.stauri@hs-bygg.no

HS Bygg er ein av dei leiande byggentreprenørane på nordvestlandet.
Vi utfører alle typar byggeoppdrag for private og offentlege byggherrar. Selskapet har om lag 50 eigne tilsette. Våre medarbeidarar er ei fin blanding av dyktige fagarbeidarar, kompetente sivil ingeniørar, ingeniørar og teknikarar.

Daglig leder – HS Bygg – Converto