Du som kandidat får presentert stillinger som er relevante for deg. Ved å akseptere sporing fra oss, øker sannsynligheten for at du ser stillinger som er relevante for deg. Formålet med våre målinger er å gi våre kunder nødvendig informasjon om relevans og effekt av annonseringen.
Godta alle informasjonskapsler eller endre innstillinger?
Plattform-teamet i Fiskeridirektoratet har ansvar for den Kubernetes-baserte aplikasjonsplattformen som tillater utviklingsteam å jobbe selvstendig etter prinsippene i DevOps. Vi leverer automatiserte og selvbetjente løsninger for å gjøre hverdagen for utviklerne enklere.
Fiskeridirektoratet er inne i en fase med teknisk innovasjon for å effektivisere og automatisere datautvekslingen mellom næringen og forvaltningen. I vårt digitale skifte går vi mot skyløsninger og fullautomatiserte systemer. Vi tilbyr næringen selvbetjente løsninger for kommunikasjon, søknader og vedlikehold av selskapsinformasjon samt tjenester for automatisk rapportering av data fra både oppdretts- og fiskerinæringen. Dette er kritisk informasjon som trengs for å kunne drive effektive tilsyn og forvalte naturressursene på en forsvarlig måte.
Vi ser etter deg som ønsker å automatisere gårsdagens jobb for å fokusere på nye og spennende oppgaver. Du må være interessert i ny teknologi som gjør Fiskeridirektoratets applikasjoner smidigere og mer robuste. Vi trenger særlig deg som har erfaring med noen av åpne kildekode-prosjektene under Cloud Native Compute Foundation.
Du blir en del av en DevOps-gruppe som består av ansatte og innleide personer med DevOps-erfaring.
Det er ønskelig at de ansatte har mesteparten av styringen av DevOps-arbeidet, og det er mulig at du kan bli den som leder dette arbeidet etter en tid.
Aktuelle kandidater intervjues fortløpende.
Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til seksjonssjef Svein Erik Maubach, tlf. 974 30 439 eller seksjonssjef Anders Dale, tlf. 941 70 151.
Fiskeridirektoratet skal fremme lønnsom og verdiskapende næringsaktivitet gjennom bærekraftig og brukerrettet forvaltning av marine ressurser og marint miljø.
Vi samarbeider nært med forskningsinstitusjoner, næring og offentlige etater nasjonalt og internasjonalt. Fiskeridirektoratet har om lag 420 ansatte, noe over halvparten arbeider i de fem regionene og resten ved hovedkontoret i Bergen.
Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. I Fiskeridirektoratet er det et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning, samt å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn, personer med nedsatt funksjonsevne og enkelte mangler i CV. Opplysninger om dette kan bli brukt til registreringsformål. Kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring oppfordres derfor om å søke.
Fiskeridirektoratet benytter seg av Semac bakgrunnssjekk i våre rekrutteringsprosesser. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.