Avdelingsleder som ønsker å bidra til vår videre utvikling?

Til ECIT Intunor Bodø søker vi:

Avdelingsleder

Avdelingsleder Bodø

ECIT Intunor, Bodø

Til vårt kontor i Bodø, søker vi nå etter en erfaren, faglig interessert og kundeorientert avdelingsleder som kan være med på å styrke laget. Som kollega hos oss får du en lærerik og spennende arbeidshverdag i et sterkt, faglig miljø.

Vårt kontor i Bodø har i dag ca. 15 medarbeidere og flere spennende lokale kunder. Utover dette får du ansvar for vårt kontor i Harstad med 8-10 medarbeidere. Vi planlegger å vokse begge steder og ser etter deg som ønsker å drive denne prosessen.

Her ville man normalt brukt plassen i utlysningsteksten til å beskrive ECIT Intunor som selskap, slik at du har alt du trenger for å skrive en god søknad om hvorfor vi skal velge deg.

Vi vil gjerne høre fra deg, så vi velger å snu om på det; her kommer derfor tre gode grunner til hvorfor du bør velge oss:

  1. Du vil få store muligheter for utvikling og personlig vekst

ECIT Intunor er på en spennende reise – ikke minst i avdelingene i nord. Som avdelingsleder vil du ha en sentral rolle hvor du skal ha fokus på medarbeidere og teamledere, skape vinnerteamet og utvikle relasjoner med både nåværende og fremtidige kunder.

Det betyr at ved å utvikle deg med oss, vil du realisere dine karrieremål og samtidig utvikle deg innenfor ønsket fagfelt.

  1. Du vil inngå i et team med et meget godt sosialt miljø

Å være en del av teamet vårt i Bodø og Harstad er synonymt med å alltid ha folk rundt deg som du kan sparre med eller få hjelp av. Ikke minst sitter fag- og kvalitetsansvarlig for hele ECIT Intunor i Bodø-avdelingen og er en naturlig del av det daglige, faglige arbeidet.

Vi er opptatt av å bygge team som sikrer at medarbeiderne kan være seg selv, føle seg trygge på kollegaer og stille spørsmål – vi tror dette er oppskriften på læring, utvikling og dermed gode resultater.

  1. Du har mulighet for å være med å påvirke vår utvikling

Ditt primære ansvar vil være å drive avdelingen, med alt som innebærer resultat- og personalansvar, samt videreutvikle avdelingen i tråd med ECIT Intunors strategi.

Det innebær også å drive markedsarbeidet lokalt, være en bidragsyter i salgsprosesser, samt å være en pådriver for videreutvikling av våre produkter og tjenester.

Du er en del av ledergruppen i ECIT Intunor og er derved med på å påvirke hele selskapets retning og utvikling.

En av våre verdier er åpen kommunikasjon. Vi heier på de som sier hva de mener, kommer med innspill og som ønsker å være med på å utvikle oss som selskap. Vi har flat struktur og høyt «under taket». Vi ønsker medarbeidere og ledere som vil være med å utvikle arbeidsplassen.

Har vi lykkes med å overbevise deg? … du er i det minste fortsatt her 🙂

Hvem er du?

Du har solid utdannelse innen økonomi/regnskap og gjerne erfaring fra regnskapsbransjen. Autorisasjon er ikke et krav, men vi bidrar gjerne dersom du ønsker autorisasjon.

Du trives med å lede andre, og gleder deg over at teamet lykkes. Du liker å ha kundekontakt og er opptatt av å gjøre en forskjell for våre kunder. Du liker høyt tempo og håndterer mange baller i luften.

Vi ønsker at du er en person som:

  • Er effektiv, strukturert og nøyaktig
  • Har stor endringsvilje og finner glede i nye løsninger
  • Har generell kjennskap til lover og regler innen fagfeltet
  • Er god på og liker å kommunisere med ansatte og kunder
  • Er selvgående, målrettet og har evnen til å prioritere i en hektisk hverdag
  • Er arbeidsom, robust, fleksibel og brenner for å gjøre en forskjell
  • Bidrar til et godt arbeidsmiljø
  • Naturlig tar en lederrolle, og liker å støtte andre

Har du lyst til å bli en av oss, eller lurer på noe rundt denne stillingen? Se vår hjemmeside https://www.ecit.com/no/intunor/

Søknadsfrist: 10. november 2024

For informasjon om stillingen kan du kontakte

Daglig leder Nicolaj Johansen
+47 467 09 003
nicolaj@ecitintunor.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Harriet Havdal i Essensi AS
477 53 589
harriet.havdal@essensi.no

Om konsernet ECIT

ECIT er et av Nordens største teknologi- og økonomi hus med over 2600 ansatte og over 3 milliarder i omsetning. Vi har samlet alt kunden trenger innen økonomi, IT og forretningsløsninger på ett sted.

Entreprenørskap er viktig for oss, og du møter en partner uansett hvilket kontor du besøker. Vi mener den lokale kunnskapen, engasjementet og tilstedeværelsen er viktig for å skape et engasjerende arbeidsmiljø, og for at kundene våre skal lykkes.

Vi satser på utvikling av våre medarbeidere, og det finnes gode muligheter for å realisere dine karrieremål hos oss. Fra selskapet ble etablert i 2013, har vi vokst til et konsern med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, England, Polen, Litauen, Tyskland, Finland og Island. ECIT er fortsatt et ungt selskap med store vekstambisjoner, og som medarbeider hos oss får du være med på den spennende reisen.

Vår bedriftskultur er preget av våre verdier: Integritet, Mot, Åpen kommunikasjon og Entreprenørskap. I ECIT bruker vi våre verdier for å nå våre strategiske mål. De fungerer som vår rettesnor og veileder oss i både store og små valg.

Om ECIT Intunor

Leverer tjenester innen regnskaps- og lønn, HR, rådgivning, rekruttering og personell samt økonomisystem. Består av 7 avdelingen, hvorav 3 er i region nord (Bodø, Harstad og Rognan).  Totalt 125 ansatte.  Daglig leder er Nicolaj Johansen. Region nord leverer regnskaps- og lønnstjenester til markedet i region nord.

Avdelingsleder Bodø ECIT Intunor – Essensi