Administrerende direktør
Renovasjonen IKS

Sted: Stavanger          Frist: 04.10.2024

Om stillingen

Om
stillingen

Nåværende administrerende direktør har takket ja til en ny jobb på Østlandet. Vi søker en ny engasjert og strategisk administrerende direktør til å lede Renovasjonen IKS videre i deres viktige samfunnsoppdrag. Som toppleder vil du få det overordnede ansvaret for å sikre at selskapet drives på en effektiv og bærekraftig måte, samtidig som du ivaretar og videreutvikler organisasjonen og de ansatte.

Vi ser etter deg som har solid ledererfaring, gjerne fra en driftsorganisasjon, og evner å bygge gode relasjoner internt og eksternt. Du er en tydelig og engasjerende lagbygger som motiverer og inspirerer medarbeidere til å yte sitt beste. Du har gode kommunikasjonsferdigheter, og du har en naturlig evne til å formidle visjoner og mål på en måte som skaper forståelse og engasjement på alle nivåer i organisasjonen.

Kontakt Visindi v/Dag Vevatne, tlf. 916 56 111 eller Nina Ørnes, tlf. 412 29 200 for en uforpliktende og fortrolig samtale i prosessens innledende del.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Renovasjonen IKS fram til søknadsfristens utløp. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 04.10.2024

Etter søknadsfristens utløp vil det bli satt opp offentlig søkerliste. Det kan gjøres unntak fra offentlighet dersom søker ber om det. Vær oppmerksom på at opplysninger om en søker likevel kan bli offentliggjort. Søker vil bli varslet dersom unntak fra offentlighet ikke blir innvilget.

Om virksomheten

Renovasjonen IKS er et interkommunalt renovasjonsselskap som eies av kommunene Sandnes og Stavanger.

Selskapet startet opp sin virksomhet 01.01.2006. Ved etableringen ble de ansatte overført fra eierkommunene Sandnes og Stavanger. Selskapet er organisert som et konsern med to datterselskaper som er 100% eid av Renovasjonen IKS. Henholdsvis Renovasjonen Egenregi AS og Renovasjonen Næring AS.

Renovasjonen Egenregi AS utfører oppdrag i forbindelse med innsamling og transport av husholdningsavfall for Sandnes og Stavanger kommune. Selskapet er gebyrfinansiert og virksomheten skal drives til selvkost. Renovasjonen Næring AS sin virksomhet er innsamling av næringsavfall samt innsamling av husholdningsavfall fra andre enn kommunene Sandnes og Stavanger, samt annen tilknyttet virksomhet. Selskapet skal drive sin virksomhet på forretningsmessig basis.

Nina-Ornes-1024x683

Nina Ørnes
Rådgiver analyse og research
nina.ornes@visindi.no
+47 412 29 200

Renovasjonen IKS – Administrerende direktør – VISINDI – Whydentify